Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) продължава усилена работа по зимната

...
Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) продължава усилена работа по зимната
Коментари Харесай

Ботев обмисля предложение към Илиян Мицански

Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) продължава усилена работа по зимната селекция, само че към този момент резултати няма. Именно неналичието на нови попълнения дни преди старта на подготовката тормози старши треньора Николай Киров-Белия, написа " Тема спорт ". " Жълто-черните " се събират за първа подготовка на 5 януари (петък).

Белия към този момент разгласи, че приоритет номер едно ще е привличането на централен нападател и централен бранител. Опция за върха на офанзивата е някогашният национал Илиян Мицански. Той е без тим от лятото, когато бе освободен от полския Корона Киелце. Оттогава нападателят тренира с родния Вихрен Сандански. Последният му мач бе през април. 32-годишният футболист не е играл от 8 месеца. Ръководството на Ботев обмисля да излезе с оферта за нападателя. През есента на 2016-а рита за Левски, като напусна " Герена " през януари тази година, с цел да подпише с Корона.

Опция за офанзивата е и бразилският нападател Диого Кампос. Засега обаче няма индикации, че той ще подпише с канарчетата. Както е известно, Ботев продаде в ОАЕ в Ал Дафра голмайстора си от есента Фернандо Виана. Жълто-черните бяха напуснати и от лявото крило Крум Стоянов, който подписа с Динамо Минск (Беларус).

 Илиян Мицански: През януари стартирам тренировки, не съм и помислял за отричане
Илиян Мицански: През януари стартирам тренировки, не съм и помислял за отричане

Нападателят сега е свободен сътрудник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР