Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков говори при представянето на

...
Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков говори при представянето на
Коментари Харесай

Караманджуков: Продължаваме да подмладяваме отбора! Наясно сме какви рискове поемаме

Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков приказва при представянето на тримата бразилски футболисти – Педро Енрике, Педро Нереси и Нонато. Те са последните нови попълнения на разградчани.

" Както на последната конференция в София анонсирахме, че селекцията е отворена и с напъните на цялото управление, на целия селекционен щаб успяхме да завършваме прехвърлянето на тримата състезатели. Искам да благодаря на мениджърите в залата и на господин Пауло Аутори, който изигра една доста значима роля за двама от тук присъстващите да бъдат част от Лудогорец. Густаво Нонато има италиански паспорт и няма проблем да вземе присъединяване. Той е разполагаем на старши треньора на клуба. Другите две момчета чакаме позволение за работа и пребиване на територията на България и те също ще бъдат разполагаем ", стартира Караманджуков.  
 Лудогорец показа новите попълнения Лудогорец показа новите попълнения
" Всички идват от шампионата на Бразилия, което се играе сега. Взели са присъединяване в последните дуели на клубовете си. Педро Енрике идва от първа лига на Чили, също е играл всички мачове там. Благодаря им, че избраха Лудогорец и се надявам да реализират задачите на клуба и техните лични цели. Дано Лудогорец е крачка напред, бързо адаптиране и доста победи с Лудогорец ", добави още той.  

" Знаете, че за Лудогорец постоянно бразилците са били съществена част от клуба. Имаше един интервал, в който чисто финансово беше невероятно да притеглим футболисти от Южна Америка. За наслада, успяхме в последните няколко години. Постигнахме преференциални финансови условия, които дават отговор на опциите им.
 Лудогорец излиза против Рома и Моуриньо за нова луда европейска вечер Лудогорец излиза против Рома и Моуриньо за нова луда европейска вечер
Продължаваме да подмладяваме тима. Наясно сме какви опасности поемаме. Един тим не се гради за ден, месец, два. Пьотровски е тук от 30 дни. Аслак е от една  седмица. Вече направи дебют. С тези трите момчета ставаме петима нови. Нормално е да има съмнение, само че се надявам, че по най-бързия метод Лудогорец ще наподобява стабилен тим, с който всички да се преценяват освен в България, само че и в Европа. Да се надяваме, че ще се оправим ", приключи Караманджуков.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР