Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов изрази оптимизъм за

...
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов изрази оптимизъм за
Коментари Харесай

Гонзо: Титлата е възможна, благодаря на феновете ВИДЕО

Спортният шеф на Локомотив Пловдив Георги Иванов изрази оптимизъм за идващия сезон макар напусналите четирима съществени футболисти. Гонзо даде висока оценка за представянето на отбора в изтеклата акция и разгласи, че няма желание да напуща родния стадион.

" Няма подозрение, че оставам в Локомотив. Чувствам се добре, а има и още работа, която би трябвало да свърша. Никога не съм имал предпочитание да напущам Локомотив, даже не съм и мислил за това. Тук се усещам благополучен.

Вярвам, че купата е допустима за нас през идващия сезон, макар че имаме напускащи играчи. Трябва да намерим точните хора да заместят четиримата, които си потеглят. На процедура оставаме без отбрана и ще бъде мъчно да компенсираме тяхната липса. В актуалния футбол обаче е по този начин - играчите сменят тима си на всеки 2-3 години. Селекцията е доста сложен развой, като пъзел е - можеш да вземеш добър футболист, само че той да не пасне в схемата или на колектива ", показа Гонзо.

Пред сътрудниците от Диема той разяснява и изтеклия сезон: " Показахме високо равнище през целия сезон и справедливо се окичихме със сребърните медали в шампионата. Благодаря на момчетата и на всички в клуба, тъй като това достижение ще остане в историята. Трудно беше да се преборим за второто място, имахме и треньорска промяна през сезона, само че се веселя, че успяхме.

Имаме една от най-верните публики, като тяхната поддръжка не е единствено на стадиона. Затова желая да благодаря и на почитателите, с които връзката е доста специфична. Виждате какво става сега. Важна е обичта на почитателите ", съобщи Гонзо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР