Спортният директор на Арда Емил Кременлиев ще води тима в

...
Спортният директор на Арда Емил Кременлиев ще води тима в
Коментари Харесай

Кременлиев: Най-важната битка е за честта и името, не мога да кажа дали ще остана в щаба на Тунчев

Спортният шеф на Арда Емил Кременлиев ще води отбора в последния дуел за сезона против Берое. Той разкри и какви са му упованията от назначението на Александър Тунчев за нов треньор на отбора от Кърджали от идващия сезон.
 Арда показа новия си треньор Арда показа новия си треньор
„ Всички са наясно, че ние играем мачове без значение за класирането ни, само че не и без значение за достойнството на футболистите и името на клуба. Когато играем за достойнството си и името, това е най-важната борба. След слабите резултати всички ни е позор и ще гледаме по всевъзможен метод да защитим името на Арда. Ще играем на 100% за победа! В интерес на истината през тази седмица сме имали четири тренировки. Няма по какъв начин за толкоз малко време нещо да променим. Най-важното е да си почистим главите след слабите резултати и напрежението и да се окуражаваме за по-добри такива. Нормално е в тима настроението да не е приповдигнато след неприятните резултати. И футболистите са хора, които също претърпяват всичко протичащо се с тима. Хубавото на тази игра е, че постоянно идва идната среща и можеш да победиш “, стартира той пред „ Мач Телеграф “.

„ Назначиха за треньор на Арда от новия сезон Александър Тунчев. Той е сръчен, млад ментор. Пое Локомотив Пд след Бруно Акрапович и се оправи доста добре при „ черно-белите “. Не съм работил с него, само че са ми положителни усещанията от това, което виждам. Мисля, че ще пасне добре отпред на клуба. Нищо не би му попречило да работи и да наложи своите визии. Тук има доста млади футболисти и може да приложи концепциите си. Не мога да кажа дали аз ще остана в щаба на Тунчев. Такова нещо не е коментирано. Алекс Петков и Атанас Зехиров са трайно контузени и пропущат срещата с Берое. Няма осъдени играчи, останалите момчета упражняват “, продължи Кременлиев.

„ Има мотивация в редиците. Момчетата са ядосани от тези резултати, които се натрупаха и ще желаят да покажат, че това не е тяхното лице. Те желаят да покажат това, което могат. Защото те в действителност могат да играят футбол. Аз и сътрудниците ми им помогнахме да не мислят за резултатите и да разсеят главите си. Те би трябвало да играят умерено, показвали са към този момент, че могат да играят на положително равнище “, приключи той.

 Победа в Кърджали ще приближи Берое на един мач от Европа Победа в Кърджали ще приближи Берое на един мач от Европа 20 май | 07:01  Арда показа новия си треньор Арда показа новия си треньор 19 май | 14:19  Арда с шести треньор от началото на сезона Арда с шести треньор от началото на сезона 19 май | 10:20 Още от БГ Футбол  Михайлов: БФС е финансово постоянен и единен пред провокациите Михайлов: БФС е финансово постоянен и единен пред провокациите 20 май | 11:10 446 2  Фенове на Левски от Исперих изненадаха Наско Сираков с подарък Фенове на Левски от Исперих изненадаха Наско Сираков с подарък 20 май | 11:05 336 2  Шеф на ЦСКА 1948: Хората бяха тотално излъгани през 2016 година Шеф на ЦСКА 1948: Хората бяха тотално излъгани през 2016 година 20 май | 10:58 977 4  Големи изненади и мач сред двата тима на Мъри Стоилов за 108-годишнината на Левски Големи изненади и мач сред двата тима на Мъри Стоилов за 108-годишнината на Левски 20 май | 10:50 2129 24  В Италия за ексцесиите от В Италия за ексцесиите от "Армията ": Феновете на ЦСКА демонстрираха най-лошото от себе си 20 май | 10:32 3430 11 Виж всички Водещи Новини  Започна конгресът на БФС - ще се дефинират бюджетът и тактиката на централата Започна конгресът на БФС - ще се дефинират бюджетът и тактиката на централата 20 май | 09:30 5720 46  ЦСКА - София продава Кайседо за пет милиона евро, гръмнаха в Южна Америка ЦСКА - София продава Кайседо за пет милиона евро, гръмнаха в Южна Америка 20 май | 09:58 6004 22  Михайлов: БФС е финансово постоянен и единен пред провокациите Михайлов: БФС е финансово постоянен и единен пред провокациите 20 май | 11:10 446 2  Победа в Кърджали ще приближи Берое на един мач от Европа Победа в Кърджали ще приближи Берое на един мач от Европа 20 май | 07:01 5373 10  В Италия за ексцесиите от В Италия за ексцесиите от "Армията ": Феновете на ЦСКА демонстрираха най-лошото от себе си 20 май | 10:32 3430 11 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР