Спортната компания PUMA подписа с българската певица Дара. Тя ще

...
Спортната компания PUMA подписа с българската певица Дара. Тя ще
Коментари Харесай

Българската поп звезда Дара става посланик на марката PUMA

Спортната компания PUMA подписа с българската певица Дара. Тя ще извършва ролята на дипломат на марката през идната една година, с цел да доближи до младата аудитория на пазара в Югоизточна Европа.

Едва на 17 години Дара се трансформира в нарицателно име за триумф, когато стигна до финала на българското издание на шоуто за гении „ X-Factor ” през 2015 година и подписа с най-големия български лейбъл – Virginia Records. Оттогава тя е не е серпантина да издава хитови сингли, с които оглавява класациите “Thunder ”, “К‘во не чу ”, “Родена такава ” и “Darbie ”.

Една от последните й песни „ Mr. Rover ” доближи интернационална популярност, когато един от най-известните к-поп артисти KAI, записа своя версия на парчето.

„ PUMA имат невероятни продуктови оферти, с които можеш да покажеш убеденост и жанр “, сподели Дара. „ Вълнувам се да се причисля към всички мощни дами, които към този момент са част от PUMA фамилията от посланици и спортисти. “



С необятен кръг от почитатели в обществените си мрежи, Дара е една от най-популярните певици в България и се трансформира във значим инфлуенсър за младите генерации в страната ни.

За първата си фотосесия с PUMA, Дара носи емблематичното черно яке T7 на компанията и маратонките MAYZE, един от най-популярните модели обувки на PUMA за дами.

Фокусът върху локалния пазар е значима част от корпоративната тактика на PUMA и нейните локални посланици я допълват. Миналата година компанията подписа с поп звездите Теодора от Сърбия и Елени от Гърция.

За PUMA

PUMA е една от международните спортни марки, която проектира, създава, промотира и продава обувки, артикули и аксесоари. Вече 75 години PUMA прекроява границите на спорта и лайфстайла като основава артикули за най-бързите спортисти в света. PUMA предлага артикули в категориите Футбол, Бягане, Тренирoвка, Баскетбол, Голф и Моторни спортове. Сътрудничи си с известни дизайнери и други марки, с цел да вкара света на спорта в модерната градска просвета и мода. PUMA Group има марките PUMA, Cobra Gold и stichd. Компанията дистрибутира своите артикули допълнително от 120 страни, има над 16 000 чиновници по света, а централата ѝ се намира в Херцогенаурах, Германия.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР