Спортистите и организаторите на Олимпийските игри в Токио през 2020

...
Спортистите и организаторите на Олимпийските игри в Токио през 2020
Коментари Харесай

Технологична революция на Олимпийските игри през 2020 година в Токио

Спортистите и уредниците на Олимпийските игри в Токио през 2020 година ще имат достойнството да се возят на изцяло самостоятелни коли. Олимпийската факла пък ще бъде придружавана от коли, употребяващи системи за изкуствен интелект. Копията, гюлетата и други спортни такъми ще се транспортират от роботи, написа Bloomberg.

Вторият авто производител в света Toyota ще даде за Олимпиадата 3 700 транспортни средства, в това число десетки коли със независимо ръководство, към 500 автомобила с горивни кафези и 850 автомобила с акумулаторни акумулатори.

Спонсор

Като главен спонсор на Олимпийските гири в Токио и авто производител, изправен пред тъмно бъдеще, поради все по-бързото отказване на бензиновите мотори, Toyota прави всичко допустимо, с цел да предложи на пазара тактиката си за промяна към възможен снабдител на транспортни услуги по поръчка за консуматори и предприятия, а освен като промишлен производител.

" Искаме да използваме Олимпиадата и Параолимпийските игри като главен насочна точка. 2020 година ще бъде подобаващ миг да покажем нашата промяна в компания за подвижност ", уточни в изявление Масааки Ито, общоприет управител на олимпийския и параолимпийския отдел на Toyota.
 Toyota към този момент е на всички места. И това се харесва на пазарите
Toyota към този момент е на всички места. И това се харесва на пазарите

Гигантът от Япония натрупа нови $19 милиарда към пазарната си капитализация поради тактиката да влага във всичко

Toyota, Volkswagen и други производители на коли са изправени пред нестабилно бъдеще, защото новите технологии и бизнес модели се ромолят по автомобилната промишленост за 2,23 трилиона $. Почти всякога, когато основният изпълнителен шеф на автомобилния производител Акои Тойода се появи на обществено място, той изяснява за тактиката на компанията да се трансформира към услугите за подвижност.

От акумулатори и самоуправляващи се транспортни средства до лунните роувъри и компании, които пътуват с моторни транспортни средства - Toyota излива над 3 милиарда $ в покупко-продажби и партньорства през последните години, с цел да остане конкурентна на пазара.

Автономни коли и роботи

Повече от дузина самостоятелни коли, които Toyota назовава e-Palette , ще се движат по непрестанен силует в границите на олимпийското и параолимпийското населено място, с цел да транспортират спортисти и личен състав. Друго самостоятелно задвижвано транспортно средство с технология за изкуствен интелект, известно като Concept-i , ще пътува дружно с олимпийската щафета с емблематичната факла.

Toyota ще покаже разнообразни роботи. В допълнение към робота, който ще транспортира спортните такъми, производителят ще разполага с хуманоиден робот, робот за подкрепяне на фенове с увреждания и робот за телеприсъствие, който разрешава на хората да беседват и да се виждат от разстояние.

Автомобилният колос също по този начин оказва помощ на държавното управление на Токио за това трафикът да бъде по-плавен и еко - " всичко ще бъде сведено до отделянето на минимални нездравословни излъчвания ", както пишат от компанията.

Освен в Токио Toyota също по този начин работи с компанията Peking Automotive Group и техен модел рейс. Toyota ще обезпечава системи за горивни кафези за рейсовете, които ще се употребяват по време на зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 година.
 Япония пуска система от коли без водачи до 2020 година
Водеща международна стопанска система пуска система от коли без водачи до 2020 година

Властите създават и виртуални електроцентрали
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР