Спортинг Лисабон победи драматично Тотнъм с 2:0 в мач от

...
Спортинг Лисабон победи драматично Тотнъм с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

Спортинг Лисабон шамароса с два гола Тотнъм в последните секунди

Спортинг Лисабон победи трагично Тотнъм с 2:0 в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига в португалската столица.

По този метод „ лъвовете “ са първи с шест точки, до момента в който Тотнъм е с три. В идващия кръг от конкуренцията Спортинг гостува във Франция на Марсилия, до момента в който Тотнъм ще пътува до Германия за аудиенция на Айнтрахт Франкфурт. Първата част мина без доста голови положения, само че се стигна до две забавни обстановки в края. В 43-ата минута попадение на Ричарлисон не бе зачетено поради засада.

В добавеното време Макръс Едуардс нанесе страховит удар от придвижване в долния ляв ъгъл, само че Юго Лорис направи брилянтно избавяне. В 49-ата минута Емерсон пое пас по въздух и нанесе мощен удар в долния ляв ъгъл, само че обещаващият му опит бе париран от Антонио Адан.

С това се изчерпаха и забавните обстановки до заключителните минути на срещата, когато Педро Поро проби отдясно и стреля от границата на наказателното поле, само че Юго Лорис избави.

От последвалия ъглов удар „ лъвовете “ ситгнаха до победно попадение след прелестно центриране на Педро Гонзалвеш. от ъглов удар и гол с глава на Паулиньо. Отбраната на Тотнъм бе в потрес и позволи още едно попадение минута по-късно след прелестен рейд и гол на Артур Гомес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР