Спортинг Лисабон елиминира Арсенал от Лига Европа след успех с

...
Спортинг Лисабон елиминира Арсенал от Лига Европа след успех с
Коментари Харесай

Спортинг изхвърли Арсенал след дузпи

Спортинг Лисабон отстрани Арсенал от Лига Европа след триумф с дузпи. Мачът в Северен Лондон приключи 1:1 в постоянното време и след 2:2 в Лисабон се стигна до продължения. В тях нови голове нямаше и изходът от конфликта се реши с дузпи. В тях зелено-белите трумфираха с 5:3.

Тимът от Лисабон стартира по-силно от позволи гол в 19-ата минута, когато се разписа Гранит Джака. Спортинг обаче изравни с доста хубав гол на Перейра Гонсалвеш след час игра. Той се разписа с. В края на продълженията Угарте беше изпъден за втори жълт картон. Арсенал имаше шансове да стигне до втори гол, само че не съумя да ги осъществя. При дузпите играчите на Спортинг не пропуснаха, до момента в който Антонио Адан извади удара на Мартинели.

В другите мачове Унион Сейнт Жилоас изхвърли Унион Берлин след победа с 3:0 и общ резултат 6:3. Байер Леверкузен победи още веднъж с 2:0 Ференцварош, също както в първия мач. А пък Реал Сосиедад и Рома направи 0:0 и след 2:0 в първия дуел италианският отбор продължава напред. За четвъртфиналите се класираха още.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР