Според шерифската служба на окръг Ланкастър дядо е арестуван, след

...
Според шерифската служба на окръг Ланкастър дядо е арестуван, след
Коментари Харесай

Възрастен мъж случайно простреля 12-годишния си внук, докато води сватба

Според шерифската работа на окръг Ланкастър дядо е задържан, откакто инцидентно е прострелял 12-годишния си внук в рамото, до момента в който е водил женитба, заяви People.

С изстрела си, 62-годишният Майкъл Гарднър се е опитал да " притегли вниманието на всички ", откакто сватбата е почнала със забавяне, тъй като " някой е не запомнил пръстените ", изясни заместникът, като означи, че огнестрелното оръжие е револвер Pietta 1860 snub nose, а празният патрон е съдържал гилзас лепило.

" Разполагаме с оръжието, боеприпасите и отработената гилза ", сподели Хоучин от шерифската работа.

Той също по този начин съобщи, че Гарднър се е предал самичък в понеделник и е бил задържан по съмнение в закононарушение за малтретиране на дете заради " сериозността на пострадванията ", съгласно конференцията.

" Това, в което окръжният прокурор реши да го упрекна, зависи от него ", сподели той, като добави, че закононарушението дава отговор на статута на принуждение над дете.

" Просто е повърхностно да извадиш револвер с халосни патрони и да стреляш с него измежду хора. Играта с огнестрелни оръжия, без значение от всичко, дориако са с халосни патрони, сигурно може да докара до неприятни неща ", сподели Хоучин.

" Не имаме вяра, че Майкъл е желал да нарани внука си. Но постъпката му не е била доста интелигентна ", добави той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР