Според съдебния състав е налице обосновано предположение за авторството на

...
Според съдебния състав е налице обосновано предположение за авторството на
Коментари Харесай

Окончателно: Георги Семерджиев остава в затвора

Според правосъдния състав е налице обосновано съмнение за авторството на действията, за които е повдигнато обвиняване на Семерджиев.

Освен това са събрани редица гласни и писмени доказателства и са приобщени заключенията на направените експертизи, от които, при съвкупния им разбор, може да бъде изработен извод за евентуална съпричастност на подсъдимия към всяко едно от вменените му закононарушения.

Апелативните съдии считат, че в случай че Семерджиев е на независимост, има действителна заплаха да извърши закононарушение или да се укрие.

Доводи в посока смяна на мярката за неотклонение на подсъдимия Семерджиев не се извеждат и от данните за периода на задържането му, който съгласно съдиите е в границите на рационалния, нито от данните за здравословното му положение, прибавя Българска телеграфна агенция.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Георги Семерджиев беше наказан на 20 години затвор за тежката злополука с две починали девойки на бул. " Черни връх " в столицата предходната година. Той е карал с над 160 км/ч, като е минал на червен светофар, блъснал се е в такси и след това в близкия тротоар, където са били двете пешеходки. И двете починаха на място.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР