Според резултатите от предварителния анализ, поради отклонение на действителните параметри

...
Според резултатите от предварителния анализ, поради отклонение на действителните параметри
Коментари Харесай

Руската Луна-25 се разби на повърхността на естествения спътник на Земята

„ Според резултатите от предварителния разбор, заради отклоняване на действителните параметри на импулса от изчислените, галактическият транспортен съд „ Луна-25 “ мина на извънпроектна орбита и престана да съществува вследствие на конфликт с повърхността на Луната ", се споделя в отчета.

Както показват в държавната корпорация, " с въпросите за определяне на аргументите за загубата на галактическия транспортен съд ще се занимава особено образувана междуведомствена комисия ".

Комуникацията със станцията Луна-25 беше прекратена предходния ден след издаване на подтик за образуване на нова орбита, заяви Роскосмос.

„ На 19 август, в сходство с полетната стратегия на галактическия транспортен съд „ Луна-25 “, беше планувано подаване на подтик за образуване на неговата предкасадна елиптична орбита “, оповестиха от пресслужбата на държавната корпорация. Според тях към 14:57 московско общоприетоо време връзката със станцията е прекратена.

Както беше маркирано, " ограниченията, подхванати на 19 и 20 август за търсене на устройството и свързване с него, не дадоха резултат ".

Ден преди този момент държавната корпорация заяви, че по време на издаването на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР