Космическите сили на САЩ, съвместно с Rocket Lab и True

...
Космическите сили на САЩ, съвместно с Rocket Lab и True
Коментари Харесай

Космическите сили на САЩ ще проведат първите военни учения в орбита

Космическите сили на Съединени американски щати, взаимно с Rocket Lab и True Anomaly, възнамеряват да проведат Victus Haze - задача, предопределена да симулира отговор на " орбитална експанзия ", оповестява Ars Technica.

В задачата ще вземат присъединяване два галактически апарата.

- Сателитът True Anomaly Jackal: този спътник с размер на ледник ще встъпи в ролята на подражател на съперника, извършвайки маневри, които могат да провокират опасения.

- Сателитът Rocket Lab: този галактически уред ще бъде изстрелян при първо поискване за следене и инспекция на спътника True Anomaly, демонстрирайки " способността на Космическите сили да реагират на евентуални закани ".

Космическите сили се стремят да потвърдят способността си да възпират враждебни дейности, да защитят " активите на Съединени американски щати " и да подобрят осведомеността за галактическото пространство.

Victus Haze се основава на триумфа на предходната задача Victus Nox., по време на която беше осъществено бързо изстрелване на спътник в границите на 60 часа. Целта на новите учения е да се разширят границите, като се изстрелят...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР