Според публикувана информация, в основата на таблетния компютър на Realme

...
Според публикувана информация, в основата на таблетния компютър на Realme
Коментари Харесай

Realme Pad 2 4G: характеристики и изображения на обещаващия таблет

Според оповестена информация, в основата на таблетния компютър на Realme ще стои чипа Mediatek Helio G99. За зареждане на системата и нейната самостоятелност ще се грижи батерия с много огромния потенциал от 8360 mAh. За зареждане с нужната сила за работа е планувано 33W бързо зарядно устройство. Очакваната настройка на паметта е 8/128 GB.

Една от отличителните черти на Realme Pad 2 4G са четирите решетки за високоговорители (две от горната страна и две отдолу). На задния панел могат да се видят две камери, само че осведомените с тази информация източници, оповестяват, че устройството в действителност ще има един 20MP обектив. Вторият модул е ​​LED-светкавица.

Устройството ще се предлага с авансово конфигуриран Android 13/Realme UI 4.0. Имайте поради, че първият Realme Pad продължава да е основан на единадесетата версия на „ зеления робот “, а Realme Pad X, който излезе след него, е с дванадесетата версия. Тази забавеност с актуализациите на операционната система тревожи специалистите.

— Въпросът по отношение на бъдещите актуализации остава нерешителен, означават специалистите.

Размерите на Realme Pad 2 4G и диагоналът на екрана не са посочени. С мощен чипсет, огромна батерия и система с четири високоговорителя, Realme Pad 2 4G наподобява обещаващо, само че неналичието на информация по отношение на обновлението е обезпокоителен сигнал за потребителите. Изясняването на обстановката с броя на актуализациите и други характерности се чака с приближаването на есента.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР