Руският министър на отбраната Сергей Шойгу нареди увеличаване на производството

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу нареди увеличаване на производството
Коментари Харесай

Русия увеличава производството на оръжия за войната в Украйна

Руският министър на защитата Сергей Шойгу подреди увеличение на производството на оръжия за войната в Украйна, оповестиха от неговото министерство, дни откакто Съединените щати утвърдиха отсрочен многомилиарден пакет военна помощ за украинското държавно управление.

На среща в сряда с висшето военно управление на Русия Шойгу сподели, че размерът, качеството и скоростта на производството на оръжия би трябвало да бъдат увеличени и също по този начин подреди ремонт на части на фронтовата линия в източната и южната част на Украйна, с цел да се усъвършенства тяхната успеваемост, Министерството на защитата заяви в приложението за известия Telegram.

„ За да се поддържа нужното движение на настъплението... е належащо да се усили размерът и качеството на оръжията и военната техника, доставяни на войските, на първо място оръжия “, сподели Шойгу.

Докато съветските войски напредват в основни точки по дължината на 1000 км (620 мили) фронтова линия, някои съветски публични лица показаха опасения, че поддръжката на Съединени американски щати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР