Няколко държави от ЕС настояват за санкции срещу Грузия, включително

...
Няколко държави от ЕС настояват за санкции срещу Грузия, включително
Коментари Харесай

Страните от ЕС настояват за санкции срещу Грузия заради „руското законодателство“

Няколко страни от Европейски Съюз упорстват за наказания против Грузия, в това число прекъсване на безвизовото пътешестване до блока, в отговор на предизвикателната позиция на държавното управление във връзка с Русия въодушевен от закона за „ задграничните сътрудници “.

Грузия, страна кандидатка за участие в Европейски Съюз, се опълчи на предизвестията от Брюксел и траялите месеци улични митинги, като продължи със противоречивия закон, който е сходен на към този момент прелюдия в Русия, която задължава медиите и правозащитните групи, които получават задгранично финансиране, да се записват в държавното управление.

Естония, Холандия, Чешката република и Швеция водят самодейност за разискване на ограничаващи ограничения на среща на министрите на външните работи на Европейски Съюз идната седмица, съгласно хора, осведомени за полемиките. Вариантите включват анулация на безвизовото пътешестване до Европейски Съюз за грузински жители, целенасочени наказания и заледяване на фондовете на Европейски Съюз, споделиха двама от хората.

Европейските столици обмислят „ разнообразни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР