Когато искаме да добавим цвят към градината, повечето от нас

...
Когато искаме да добавим цвят към градината, повечето от нас
Коментари Харесай

Цветята не са единственият начин да добавите цвят към градината. Как да рисуваме с листа

Когато желаеме да прибавим цвят към градината, множеството от нас се ориентират към цветята. Но доста растения с листа напред могат да надживеят и даже да се конкурират с тези с цветни цветове.

Като начало, листните растения не порастват и избледняват или имат лимитирано време за разцвет. В допълнение, доста от тях могат да осветят сенчести места, които не оферират задоволително слънчева светлина за цветята. И те са склонни да изискват по-малко поддръжка, защото не се нуждаят от подкастряне или обезглавяване, с цел да продължат да цъфтят или да наподобяват по най-хубавия метод.

Листните растения могат да прибавят дълбочина, текстура и контрастност към лехи и контейнери, служейки като фокусни точки или фонове за други растения. Има доста типове, разновидности и сортове, от които да избирате.

Всички тези многогодишни растения могат да се третират като едногодишни отвън техните зони на резистентност, като се изключи декоративните треви, които евентуално биха били непрактични и прекомерно скъпи за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР