Google Photos има няколко полезни функции, които го правят едно

...
Google Photos има няколко полезни функции, които го правят едно
Коментари Харесай

Google Photos ще ви позволи да изтриете лицата на бившите от спомените, без да изтривате споделените снимки

Гугъл Photos има няколко потребни функционалности, които го вършат едно от най-хубавите приложения за предпазване на фотоси. Услугата има невероятна дарба да разпознава лицата и го прави през множеството време вярно, даже в доста сложни обстановки. След това тези лица се употребяват за няколко функционалности, като “Търсене на хора и Спомени “. Но от време на време, с напредването на живота ви, желаете да виждате по-малко лица, изключително в “Спомени “. Гугъл Photos се приготвя за това, като ви дава повече надзор върху лицата, които виждате постоянно в “Спомени “.

Авторът на Android Authority Assemble Debug видя идната функционалност в Гугъл Photos v6.81.0.628906483. Скоро ще можете да употребявате опцията „ Покажи по-малко “, тъй че обещано лице да не се появява в спомените ви, само че да остане очевидно в груповите ви фотоси. Това е по-меката версия на опцията „ Блокиране на разположение “, която ви разрешава изцяло да премахвате лица от “Спомени и групови фотоси “.

Секцията „ Хора и домашни любимци “ на Гугъл Photos, където назовавате лицата, които се появяват във вашите фотоси, ще получи нова секция „ Скриване на лица от мемоари “, както можете да видите на първия скрийншот нагоре. Добавянето на разположение към раздела ще отвори диалоговия прозорец, показан на втората екранна фотография.

Можете да получите достъп до функционалността посредством Настройки > Опции > Спомени > Скриване на хора и домашни любимци.

Тази нова функционалност към момента не е дейна в приложението, само че Гугъл я тества, тъй че може да се появи в бъдеще. Не е известно дали и по кое време ще бъде пусната, само че поради полезността ѝ за опазване на някои неприятни мемоари, се надяваме скоро това да се случи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР