Геймърите под iOS скоро ще могат да се потопят в

...
Геймърите под iOS скоро ще могат да се потопят в
Коментари Харесай

Assassin’s Creed Mirage вече на iPhone и iPad на 6 юни с 90-минутна демонстрация

Геймърите под iOS скоро ще могат да се потопят в играта Assassin’s Creed Mirage, защото ще бъде пусната на 6 юни. Според Ubisoft цялостната версия на играта ще коства $49,99 и е универсална покупка. Това значи, че можете да я вземете на вашия iPhone и да я играете на iPad, без да се постанова да купувате играта повторно.

Assassin’s Creed Mirage в началото беше пуснат на 12 октомври 2023 година за компютрите и игровите конзоли. На компютър можете също да играете посредством Ubisoft Connect, в случай че имате абонамент за Ubisoft+ Premium. Потребителите на iPhone няма да е нужно да заплащат за играта незабавно. Ubisoft пуска 90-минутна проява, която ще бъде безвъзмездна за игра в деня на дебюта на цялостната версия. По този метод можете да разгледате демонстрацията и по-късно, в случай че харесвате играта, да извършите еднократна покупка от $50, с цел да получите цялостната версия.

Ubisoft твърди, че това е същото преживяване като при конзолната версия. Тоест, няма никаква разлика в играта. С изключение на контролите, които са модифицирани за потребление със сензорен екран. Но това не е всичко. iOS версията на играта също ще поддържа Ubisoft Connect. Ако сте почнали да играете на конзолата или компютъра, това изобретение ще ви помогне елементарно да се придвижите във версията за iPhone.

Ако сте осведомени с игрите Resident Evil, които излязоха за iOS, може би към този момент сте се досетили за това. Но Assassin’s Creed Mirage ще може да се играе единствено на избрани iOS-устройства. По-специално, на iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, както и на iPad Air и iPad Pro, които работят въз основата на M1 чипа или по-новите версии.

Това се дължи на обстоятелството, че единствено тези устройства дават отговор на хардуерните условия на Apple. Предварителните поръчки за Assassin’s Creed Mirage в App Store са налични от през днешния ден. Трябва обаче да се има поради, че това ще бъде огромен файл и е нужна подготовка на задоволително място за евакуиране и инсталиране.

Assassin’s Creed Mirage споделя историята на героя Basim, който става част от ордена на убийците и оставя живота си на апаш зад тила си. Играта се развива в Багдад от 9-ти век и има много огромна карта, цялостна с неща за разкриване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР