Според публичната информация, с която разполагам, БСП са били против

...
Според публичната информация, с която разполагам, БСП са били против
Коментари Харесай

Проф. Тагарев: БСП са били против да стана министър на отбраната

" Според обществената информация, с която разполагам, Българска социалистическа партия са били срещу да стана министър на защитата ". Това сподели в студиото на проф. Тодор Тагарев , който беше спряган за сигурна номинация откакто някогашният към този момент министър Стефан Янев подаде оставка.

" На 28 февруари министър-председателят Кирил Петков разгласи моето име като единствена номинация, а не като алтернатива. След това избрани среди се активизираха, с цел да блокират моята номинация ", безапелационен е някогашният министър на защитата.

По думите му България е единствената страна, в която към момента се води спор би трябвало ли да окажем военна помощ на Украйна .

" Този спор стартира от висши места у нас и с него поддръжниците на съветската експанзия изнесоха своята защита на доста предни позиции ", сподели с военни термини проф. Тагарев и добави, че тезите, които сега се дискутират у нас са несъстоятелни. Трябва да се дискутира по какъв начин тъкмо да помогнем на Украйна , а не дали да го вършим, счита той.

Целия диалог гледайте във видеото. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР