Според Пеевски за съществуването на схемата са алармирали председателят на

...
Според Пеевски за съществуването на схемата са алармирали председателят на
Коментари Харесай

Комисия в парламента да се заеме и с фабриката за паспорти на Глеб Мишин, иска Пеевски

Според Пеевски за съществуването на схемата са алармирали ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов и редица медийни следствия. Тези данни би трябвало неотложно да бъдат разследвани от разследващите ни служби, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, добавя той.

Неприемливо е, когато страната ни е изправена пред предизвикването да заслужи така наречен цялостен Шенген, способените органи на всички равнища да си затварят очите или замитат под килима толкоз публично сензитивна тематика, показва още Пеевски.

Още на следващия ден ще предложа на сътрудниците от евроатлантическото болшинство основаването на парламентарна комисия, която да изследва всички обстоятелства и условия, свързани с " фабриката за български паспорти на митичната фигура Глеб Мишин ", на какви равнища е пробивът в националната ни сигурност и какъв брой от тези над 4000 преписки за българско поданство съдържат подправени документи. Точно в този момент е основно значимо да демонстрираме с работата си нулева приемливост към корупцията на всички равнища и изострена сензитивност към всички опасности пред националната ни сигурност в подтекста на евроатлантическите ни отговорности, се показва още в известието на Движение за права и свободи.

През юли 2023 година от Движение за права и свободи сложиха пред основния прокурор въпроса дали е осъществена цялостна и всеобхватна инспекция на всички компании и лица, осъществяващи ходатайство за придобиване на българско поданство и какви са резултатите от нея.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР