Бившият премиер обяви, че няма да преговаря повече с доскорошните

...
Бившият премиер обяви, че няма да преговаря повече с доскорошните
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: ППДБ фалшифицират документи

Бившият министър председател разгласи, че няма да договаря повече с досегашните сътрудници във властта
Не могат да се върнат на постовете си

ППДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за утвърждение. Денков насърчава Кирил да чупи бутилки. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който на Цветница бе на посещаване в село Рупите, с цел да сади дръвчета с младежи от ГЕРБ.
“Съжалявам, че хората толкоз бързо горят като лица - нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези неистини, повече няма да се срещна с тях като персони ”, разяснява още Борисов.

“Видяхме какви сътрудници си откриха, смъкнаха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях ”, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Той разгласи, че е удовлетворен от това, че Денков не стана министър на образованието. “Защото един учител, учен, академични учител да насърчава да се чупят бутилки. Този човек през вчерашния ден ни връща във времето на пердах с пръчки на възпитаници. За какви договаряния приказваме. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е позор от този случай, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите сред ГЕРБ и всички останали ”, изясни Борисов и посочи, че и в този момент работи с Движение за права и свободи, тъй като е демократична партия.
Сдружение “Да запазим Корал ”: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни
Лена си направила подправено пълномощие

Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, с цел да може Петков да стане длъжностен министър. Те са за пандиза, написа в профила си във фейсбук ръководителят на “Да запазим Корал ” Атанас Русев.

Там той напомня, че по закон министрите нямат право да са в управителни препоръки на неправителствени организации. Преди дни уеб сайтът “Биволъ ” написа за аферата с подписи менте.

С измамата Петков поставя и свое подставено лице в управата на “Да запазим Корал ”, а Лена Бориславова внася подправени документи с подправено пълномощие в Агенцията по вписванията.

В поста си Атанас Русев написа, че освен той, “но и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите могат да потвърдят случилото се.

На 13-ти май 2021 година в 1:39 часа след среднощ, Лена Бориславова си изготвя подправено пълномощие, с което може да се разпорежда изцяло с гражданското съдружие “Да запазим Корал ” и подписва това пълномощие с подправен автограф на Председателя на сдружението, Атанас Русев. Подписът на пълномощното не е саморъчно положен, а е изкопиран 1:1 от публични документи на сдружението, в тази ситуация спесимен на подписа на шефа на сдружението.

В същия мрачен нощен час са направени още серия неистинен документи: Фалшифицираният автограф на Атанас Русев си проличава, че е сканиран, а не саморъчно положен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР