Според официалната статистика, за една година в Барселона се обират

...
Според официалната статистика, за една година в Барселона се обират
Коментари Харесай

Задължително направете това, докато сте далеч от вкъщи през зимата

Според формалната статистика, за една година в Барселона се обират близо 7000 жилището. Има ли някакъв късмет да защитим домовете си от крадците, даже да не може да си позволим скъпи алармени системи за сигурност? Представяме ви няколко елементарни, само че ефикасни съвета, които да оказват помощ за разрешаване на този проблем.

1. Скрийте скъпите движимости, когато вкъщи има непознати

Докато поправя нещо под мивката, водопроводчикът разполага с задоволително време да огледа всичко в близост. Той може да се окаже неприятен човек. И да дава информация на своите съучастници. Също по този начин може да открадне чантата или обеците ви, които се намират на масата. Разбира се, това не значи, че всички водопроводчици или други служащи са крадци, само че постоянно би трябвало да бъдете деликатни. Препоръчваме да се запознаете с рецензиите на компанията, преди да се обадите на електротехник или водопроводчик.

2. Не позволявайте на крадеца да чуе, че телефона ви звъни

Някои крадци употребяват трик със стационарен телефон: те се обаждат по домашния и чакат отговор. Ако не го получат, това значи, че в жилището няма никой. Заглушаването и понижаване на звука, въпреки това, може да обърка евентуалния апаш.

3. Защитете прозорците

Друг известен метод за влизане в парцела е през прозорците. Ето за какво е целесъобразно да инсталирате решетки, в случай че живеете на първи или втория етаж. Не забравяйте, че би трябвало да разполагате с спешен излаз при положение на изключителна обстановка: снабдете се с решетки, които могат да бъдат отключвани и заключвани.
Как да спестите повече пари през 2022 година, даже да сте огромен разсипник?
Пестенето на пари не е лесна задача, изключително за тези, които харчат доста и не могат да спрат. Но от време на време би трябвало да купувате значими сток...
Прочети повече
4. Обърнете внимание на територията към парцела

Ако имате къща, не позволявайте на крадците да мислят, че в нея не живее никой. Погрижете се за тревата през лятото и поддържайте пътя чист през зимата.

5. Възползвайте се от страха на крадците

Крадците се опасяват да бъдат хванати. Препоръчваме да поставите знак, който гласи " охранителен обект " пред входната врата. По този метод може да ги накарате да мислят два пъти, преди да влязат.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР