Според нас като федерация господин Антъни Иванов не подписва стандратния

...
Според нас като федерация господин Антъни Иванов не подписва стандратния
Коментари Харесай

Георги Аврамчев: Антъни Иванов не подписва договора си за 2023 г. заради висящото дело в КАС

Според нас като федерация господин Антъни Иванов не подписва стандратния контракт за 2023 година поради висящото дело в КАС. Това разгласи на специфична конференция шефът на БФ по плувни спортове Георги Аврамчев.

Аврамчев разгласи, че няма контакт с Антъни, а от неговия татко е научил, че той не желае да подписва контракта.

Въпросното висящо дело в Спортния трибунал Лозана е поради пропуснати инспекции за допинг на 3 пъти.

Те станаха причина през предходната година да бъдат спрени спортните права на Иванов. След намесата на неговия юридически консултант Георги Градев те бяха възобновени до дефинитивно изясняване на случая. Градев преди дни разгласи, че клиентът му е отклонил оферти контракт, защото в него е закрепена заплата като на продавач в супермаркет. " Възнаграждението е 2000 лв. ", разгласи Аврамчев.

„ Взехме единомислещо решение, че договорът няма да се трансформира поради настояванията на Антъни Иванов, които са несъществени. Има висящо произвеждане. Няма да подновим диалози с Антъни, до момента в който не излезе решението “, съобщи Аврамчев.

Той акцентира, че няма война, скандал или спор със записалия най-вече финали на огромни шампионати в последните 6 година играч.

Легендата на българското плуване Петър Стойчев също участва на конференцията на родната федерация по случая “Антъни Иванов ”.

“Заплатата от 2000 лв. е за потребностите на състезателя отвън тренировките, храна, пътешестване, хотели и тн. Тя не отива за екипировка, хотели или храна. По мое време заплатите бяха трицифрени. Националните състезатели са обезпечени с всичко належащо за подготовка. Заплатите са изцяло задоволителни, както и изискванията от федерацията за подготовка. Аз имах няколко спонсора, когато се състезавах. Не може да се занимаваме с битовизми. На доста хора доста неща не им харесват в живота. Ние сме хората, които да покажем на обществото, че можем да развиваме спорта и в частност плуването ", съобщи Стойчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР