Според Мишел Обама Netflix е най-удачната платформа за разказването на

...
Според Мишел Обама Netflix е най-удачната платформа за разказването на
Коментари Харесай

Семейство Обама ще продуцира филми за Netflix

Според Мишел Обама Netflix е най-удачната платформа " за разказването на историите, които ние желаеме да разкажем и с неспокойствие чакаме нашето партньорство ".

Още по тематиката
HBO се разраства отвън Съединени американски щати и ще излъчва истински тв поредици в Европа

Американската група извършва бизнес модела поради засилващата се конкуренция в сектора от страна на Amazon и Netflix
15 май 2018
Comcast с конкурентна оферта от 60 милиарда $ за активите на Fox

Американският телеком се изправя против Disney
9 май 2018
Netflix приготвя 1 милиарда $ вложения в Европа

Компанията залага на потвърдена тактика със лични продукции
24 апр 2018 Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама и брачната половинка му Мишел подписаха контракт с най-голямата онлайн видеоплатформа в света Netflix за произвеждане на сериали, игрални и документални филми, оповестява Financial Times. Семейство Обама са основали компанията Higher Ground Productions за продуцирането на филми.

Netflix не прецизира какви ще са плановете на семейство Обама, само че показва, че може да става дума за игрални сериали, риалити шоута, документални сериали, документални филми и игрални филми. Стойността на контракта също не се оповестява.

Мотивите

Според Мишел Обама Netflix е най-удачната платформа " за разказването на историите, които ние желаеме да разкажем и с неспокойствие чакаме нашето партньорство ". Netflix обезпечава на семейство Обама 125 млн. евентуални фенове в света. Главният отговорник по наличието на платформата Тед Сарандос е извънредно горделив от това, че някогашният президент на Съединени американски щати и брачната половинка му са избрали да работят с компанията. " Барак и Мишел Обама са едни от най-уважаваните и разпознаваеми обществени фигури и са сложени в позиция, в която могат да разкрият и опишат истории за хора, които трансформират общностите, в които живеят, и се борят да подобрят света, в които живеем ", декларира Сарандос.

Без нападки против Тръмп

В понеделник The New York Times заяви, че някогашният президент няма да употребява платформата, с цел да провежда обществена акция срещу сегашния Донал Тръмп или консервативните медии като Fox News, в отговор на протеста, проведен от десните през март месец, откакто Сюзън Райс, някогашният дипломат на Организация на обединените нации и народен консултант по сигурността по време на администрацията на Обама, влезе в борда на Netflix.

След оповестяването на договорката със семейство Обама в понеделник цената на акциите на Netflix се усили с 1.6%, като по този метод пазарната й капитализация доближи 143 милиарда $ - единствено 12 милиарда под тази на Walt Disney, която е най-голямата медийна група в Америка.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР