Според колегата й Нидал Алгафари отказът е логичен. На хората

...
Според колегата й Нидал Алгафари отказът е логичен. На хората
Коментари Харесай

Соня Момчилова: Политиката и управлението не са спорт. Това не е мачът на ”Бистришките тигри”

Според сътрудника й Нидал Алгафари отводът е логически.

" На хората на Слави Трифонов им е ясно, че единственият метод да бъде формирано държавно управление е, откакто една от систематичните партии, които те назовават " партии на статуквото ", да им даде N брой гласове, с цел да реализиран 121 гласа. А при най-малкия спор те ще изискат избор на съмнение и хората на Слави ще би трябвало да влязат в доста тежки договаряния с по-близките до тях, които са " Да, България ", Мая Манолова ", разяснява той.

По думите му държавно управление, което може да сформира партията на Слави Трифонов, е допустимо да има 1,2 години мандат, само че имиджово ще се съсипят, тъй като са получили поддръжка от партия на статуквото. Според Алгафари " ИТН " трябвало да предложат министър-председател с повече опит.

" Беше ясно, че личността, която ще върне мандата, е знакова. Тя сама по себе си е дипломат, тя е известие към нас гласоподавателите. А посланието е, че шахът е игра за определени. А преди този момент чухме нервният Борисов, който сподели нещо друго - " Политиката и ръководството са спорт, който Слави не може да играе ". Политиката и ръководството обаче не са спорт, това не е мачът на " Бистришките тигри ", безапелационна пък е Момчилова.

Според нея Борисов е извънредно раздразнителен и не е оправдал упованията на началниците си.

" Слави Трифонов безусловно оправда упованията на гласоподавателите си и даже планувам доста по-голяма интензивност. Това ще бъде тест до какъв брой сме излезли от " упойката ". Хората са обезверени, счупени, обезверени. Това, което прави Слави Трифонов, е да си възстановим достолепието и себеуважението ", добави PR специалистът.

" Не може да виждаме единствено неприятното. Ако хората мислят черно, ще ги стигне черно. Дали Слави Трифонов ще ни докара бялото? Надявам се, доста бих желал той да е смяната, за която всички милеят ", добави Нидал Алгафари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР