Според Иван Гешев, който е единствен кандидат за наследник на

...
Според Иван Гешев, който е единствен кандидат за наследник на
Коментари Харесай

Гешев обяви, че е номиниран от най-успешния главен прокурор

Според Иван Гешев, който е единствен претендент за правоприемник на основния прокурор Сотир Цацаров, " дали има един или повече претенденти за поста, не изключва надпреварата ".

" Калта към този момент се изсипва...колко кално ще бъде? Може би една концепция повече от всеки различен път “, сподели пред Българска национална телевизия зам.-главният прокурор Иван Гешев, който от понеделник е претендентът за основен прокурор, макар че до неотдавна самичък определяше 0,01% късмет да се да взе участие в конкуренцията. Гешев бе повдигнат от цялата цялата прокурорска гилдия значи във Висш съдебен съвет. Това значи, че най-вероятно втора кандидатура няма да има и той ще бъде определен за поста.

На въпрос за какво е приел да бъде номиниран за основен прокурор, откакто преди два месеца 99,9% няма да взе участие в конкуренцията, Гешев отговори, че не е желал да излъже голямото доверие, което му е било гласувано посредством номинацията от цялата прокурорска гилдия от 11 души.

" Срещу това доверие стои отговорност, аз не съм човек, който бяга от отговорност “, сподели той.

Гешев не се срамувал, че го избраният като протеже на Сотир Цацаров, тъй като актуалният основен прокурор се е подписал финален под номинацията, а и Цацаров бил " най-успешният основен прокурор досега ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР