Според диетолозите има списък с храни, които никой не бива

...
Според диетолозите има списък с храни, които никой не бива
Коментари Харесай

Диетолозите НИКОГА няма да докоснат тези храни! Защо вие да го правите?

Според диетолозите има лист с храни, които никой не трябва да си разрешава да похапва, тъй като те в действителност са доста нездравословни за здравето ни. Колкото и да желаеме да се поглезим и да забравим за момент за рестриктивните мерки, не трябва да посягаме към храните, които в днешната публикация ще споменем.
Кои са храните, които диетолозите в никакъв случай не биха яли? Бекон
Това е една от най-вредните храни, богати на мазнини и натрий. Най-лошото е, че в никакъв случай не можем да се ограничим единствено с едно парче бекон. Когато ядем тази храна, нормално си разрешаваме най-малко няколко слайса, без да си даваме сметка, че те са отрова за организма ни.
 Не е за поверие, само че ТЕЗИ храни и питиета са по-вредни и от цигарите Не е за поверие, само че ТЕЗИ храни и питиета са по-вредни и от цигарите
Прибягването до доста строги диети или пък храненето единствено с нездравословни храни могат доста да увредят здравословното ни състояни...

Солети
Известни диетолози са безапелационни, че в солетите няма нищо потребно. Те не съдържат протеини или фибри. В тях има само нездравословни добавки. Не е желателно нито възрастните да ги употребяват, нито децата.
Кофеинови питиета
Не става въпрос за чисто кафе, което си приготвяте сами или си поръчвате в кафенето. Говорим за тези кофеинови питиета, препълнени със захари. Понякога не усещаме сладостта им, само че в действителност в състава им участват даже повече захари, в сравнение с в чаша с газирана напитка.
Диетични питиета
Диетичните питиета са извънредно нездравословни. В тях може и да не се съдържа бяла захар, само че има добавени доста други субстанции, които напълно не са толкоз здравословни, за колкото ги мислите. Диетолозите поучават да пиете вода, прясно изцедени сокове и чайове, вместо това да избирате да включвате в менюто си диетични питиета.
 Много внимавайте с тези храни, тъй като те крият опасности за здравето ви Много внимавайте с тези храни, тъй като те крият опасности за здравето ви
С някои храни би трябвало доста да се внимава. Те може и да са потребни за организма ни, само че несъразмерната им консумация би могла да ни навреди...

Внимателно избирайте храните, които да консумирате. Не забравяйте, че някои от тях са по-вредни, в сравнение с ги смятате!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР