Според Артър Хейс, основател на BitMEX, интегрирането на Биткойн (BTC)

...
Според Артър Хейс, основател на BitMEX, интегрирането на Биткойн (BTC)
Коментари Харесай

Биткойн среща изкуствения интелект: Перфектната буря за бъдещето на крипто

Според Артър Хейс, създател на BitMEX, консолидираното на Биткойн (BTC) в революцията на изкуствения разсъдък (AI) може да провокира два разнообразни стадия на неспокойствие.

В своя разбор Хейс допуска , че AI може да одобри Биткойн като своя съществена валута, трансформирайки се в движеща мощ на своята стопанска система.

Хейс предвижда, че защото държавните управления по света се борят с възходящите държавни задължения, те ще прибягнат до печатането на повече пари, което ще докара до нова епоха на количествени облекчения. В този сюжет той счита, че AI ще се трансформира в главен бенефициент, привличайки поток от новосъздадени пари, търсещи капиталови благоприятни условия.

Макар че доста браншове на стопанската система може да се сблъскат с дефицит на капитал, чака се фирмите, занимаващи се с AI и роботика, да получат повече финансиране, в сравнение с в действителност се нуждаят на настоящия стадий от развиването си.

Според Хейс консолидираното на Биткойн в икономическата рамка на AI може да докара до доближаване на две разнообразни трендове, което евентуално може да докара до огромен стопански взрив.

Едната наклонност е желанието за отбягване на инфлацията в границите на обичайните финансови системи, защото хората търсят други възможности, с цел да опазят благосъстоянието си.

Другата наклонност включва вълнението, обвързвано със идната фаза на еволюцията на индивида и компютъра, защото вложителите са нетърпеливи да вземат участие в софтуерния прогрес.

Тази конвергенция на трендовете може да докара до надценяване от страна на вложителите на вероятностите за напредък и като разследване да увеличи цената на мрежата Биткойн до равнища, които може да наподобяват пресилени. Хейс планува внезапно повишаване на вложенията както в изкуствен интелект, по този начин и в Биткойн през идващите три години.

Той допуска, че пикът на спекулативните вложения за напредък, характеризиращ се с несъразмерен възторг, може да настъпи сред 2025 и 2026 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР