Според Антъни Скарамучи, главен изпълнителен директор на хедж фонда SkyBridge

...
Според Антъни Скарамучи, главен изпълнителен директор на хедж фонда SkyBridge
Коментари Харесай

Биткойн е подценен и го очаква експлозивна възвращаемост според Антъни Скарамучи

Според Антъни Скарамучи, основен изпълнителен шеф на хедж фонда SkyBridge Capital, Биткойн (BTC) сега е недооценен.

В неотдавнашно изявление за Bloomberg Скарамучи съобщи, че крипто пазарът е претърпял забележителен спад след несъгласията към FTX предходната година.

Скарамучи счита, че актуалната стойност на Биткойн би трябвало да бъде към $40,000, което е почти с 46% по-висока от настоящето му равнище.

Той съпостави обстановката с комбинацията от Джон Мериуедър и Бърни Мейдоф, визирайки измамата, свръхзадлъжнялостта и несъразмерната убеденост, проявени от Сам Банкман-Фрийд.

Събитията от предходната година провокираха забележителна пазарна меланхолия, което накара Скарамучи да счита, че пазарът е прекалил с понижаването си.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $26,933, което демонстрира към 5% нарастване от дъното му през май от почти $25,811.

Скарамучи допуска, че в случай че процентът на приемане на Биткойн се удвои от настоящето си равнище, водещата криптовалута ще преживее избухлива възвръщаемост.

Той отбелязва растежа на минорната интензивност и разширението на портфейлите, като сега световното асимилиране на Биткойн е 4%, което се равнява на към 340 милиона портфейла. Скарамучи съпостави това със положението на интернет през 1998 година

За да се следи забележителна възвръщаемост, степента на асимилиране на Биткойн би трябвало да се усили от 4% на 8%, а Скарамучи прикани за самообладание в този развой.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР