Спорът в коалицията е чисто юридически. Хората не се интересуват

...
Спорът в коалицията е чисто юридически. Хората не се интересуват
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Няма да има разпад на коалицията

Спорът в обединението е чисто юридически. Хората не се интересуват от него, а от това, което вършим за тях. Най-сложното нещо в политиката е обединението. Не помня коалиция, която да не е имала вътрешни търкания. Това съобщи депутатът и претендент за кмет на Пловдив, повдигнат от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация Славчо Атанасов в ефира на БТВ.

„ На изборите се видя, че сътрудниците от "Атака " нападнаха своите лични сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация. След това, което се случи, нямаше по какъв начин да продължат дружно. Има една политическа преданост, която се следва. Много тъпо за Явор Нотев и проф. Станислав Станилов, разяснява той.

„ На последните евроизбори трябваше да се явим дружно, при което щяхме да имаме още един евродевпутат. Нашите водачи взеха решение да се явят поотделно и това беше неточност. Една от повода, сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация да съберат целия родолюбив избор бе, че акцията стартира по-рано, а и доста хора взеха решение да не разпиляват вота си “, счита Атанасов.

„ Няма да има разпад на обединението, тъй като и двете партии са си извънредно нужни. Коалицията сред патриотични обединения се приема доста добре “, сподели още кандидатър за кмет на Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР