Спомняте ли си епизода от Приятели“, където Джордж Клуни и

...
Спомняте ли си епизода от Приятели“, където Джордж Клуни и
Коментари Харесай

Как приятелството между Дженифър Анистън и Джордж Клуни оцеля през годините

Спомняте ли си епизода от „ Приятели “, където Джордж Клуни и Ноа Уайли се появиха в лекарски униформи , съвсем като героите си от „ Спешно поделение “? Тогава Рейчъл беше с изкълчен крайник, само че без здравно обезпечаване, по тази причина трябваше да се показа за Моника в болничното заведение.

Героинята на Анистън може и да изгуби шанса си с доктор Майкъл, изигран от Клуни, само че пък в лицето на актъора завоюва другар за цялостен живот.

От този епизод нататък пътищата на двамата екранни любимци не стопират да се преплитат , а неизменима част от тях се трансформира и Брад Пит.

През 1999 година Джордж Клуни напуща сериала „ Спешно поделение “, с цел да се отдаде на игрални филми и продуценство. Компанията Maysfield Pictures, която основава взаимно с Робърт Лоурънс, приготвя кино лентата „ Метъл господ “, където Брад Пит е зает с основната роля . Той обаче се отхвърля от плана, само че тогавашната му половинка Дженифър Анистън снима ролята си в лентата от 2001 година, дефинитивно озаглавена „ Рок звезда “ . Това е и първият филм, където Джордж Клуни взе участие като продуцент.

По-нататък снимачните площадки на цели четири кино лентата срещат Пит и Клуни , в това число трилогията „ Бандата на Оушън “. Продуцентът на поредицата споделя пред списание People, че по това време с Джордж Клуни и Джулия Робъртс един път се отбили, с цел да вземат Брад за вечеря. Той обаче предпочел да остане в хотелската си стая, с цел да гледа „ Приятели “ – нарекъл това „ среща със брачната половинка ми “ .
 Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините
По време на фотосите на „ Бандата на Оушън 2 “ в Рим през 2004 година Анистън съумява да се причисли към късата отмора на Мат Деймън, Джулия Робъртс и компания до езерото Комо . Там актьорите отдъхват във Вила Олеандра – благосъстоятелност на Джордж Клуни.

След абсорбиране на слънчеви лъчи върху яхтата му през януари 2005 година на хоризонта се появяват облаци, когато излиза наяве, че връзките сред Анистън и Пит са към края си . По време на премиерата на „ Бандата на Оушън 2 “ в Токио артистът отхвърля да разяснява раздялата.

Тя обаче не се трансформира в мотив за Дженифър и Джордж да прекратят контакт .

Клуни е измежду продуцентите на сантименталната комедия „ Хората приказват “ от 2005 година, където Анистън играе основната роля. Когато на идната година Дженифър Анистън за първи път участва на Оскарите, двамата с Клуни са повече от радостни да се засекат на аления килим.

 Дженифър Анистън Джордж Клуни Getty

Те не престават да се снабдяват с общи другари през годините, измежду които Джими Кимъл, Джон Красински и Хауърд Стърн. Клуни се схваща добре и с Джъстин Теру, който става част от живота на Анистън при започване на последното десетилетие. Джордж Клуни и тогавашната му другарка Стейси Киблър даже почиват в Швейцария дружно с Дженифър и Джъстин през 2012 година

Вечерта преди да тръгнат назад към у дома, Клуни се събира на по пиво с Пит , само че заглавията във вестниците, свързани с тази тяхна среща, и дългото другарство сред актьорите не пречат на Анистън да пътува с Джордж и Стейси на връщане към дома .
 Как се промени магнетичният Джордж Клуни през годините  Как се промени магнетичният Джордж Клуни през годините  Как се промени магнетичният Джордж Клуни през годините  Как се промени магнетичният Джордж Клуни през годините
През 2011 година, когато връзката сред Дженифър и Джъстин към момента не е оповестена, публицист от английското списание Red поучава Анистън да се събере с Клуни , с цел да сложат завършек на клюки за техни връзки. Актрисата се съгласява през смях:

„ Това в действителност ще затвори устите! Мога да се обадя на Джордж и да му кажа: „ Скъпи, дано просто се оженим и имаме деца. “ Трябва да го заведа на обяд, с цел да решим по какъв начин да сложим завършек на всичко. “

Сватба не следва, само че приятелите още веднъж се събират по мотиви като частна вечеря през 2013 година, проведена от Клуни, в обичания курорт на Анистън – Кабо Сан Лукас, малко след Коледа, както и брънч в плажния клуб El Dorado в Мексико през първите дни на новата 2014.

Клуни кани Анистън и Теру на сватбата си в Италия през септември същата година, само че двамата не съумяват да отидат. Запитана за вероятно събиране на „ Приятели “ в Шоуто на Елън Дедженерис, Дженифър се майтапи :

„ Всичко е допустимо, Елън. Всичко. Нали? Джордж Клуни се ожени…Това е доказателство, че нищо не е невероятно. “
 Сияйни дружно: Джордж и Амал Клуни  Сияйни дружно: Джордж и Амал Клуни  Сияйни дружно: Джордж и Амал Клуни  Сияйни дружно: Джордж и Амал Клуни  image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
А когато след няколко дни излиза наяве, че Теру и Анистън към този момент не са дружно, Клуни опровергава слуховете за събирането на Дженифър и Брад, като и отхвърля да се пробва да им оказва помощ за това .

Но ето, че повече от 20 години и няколко връзки по-късно другарството на Анистън и Клуни не се е трансформирало – през юни 2018 година актрисата беше измежду гостите на церемонията на Американския кино институт, където сътрудника ѝ получи почетната Награда за изцяло творчество.

„ Джордж, ти имаше късмета ние да останем в ефир всяка четвъртък вечер, откъдето проправихме пътя за всеки твой предстоящ триумф “ , не пропусна да се пошегува Анистън в речта си. Кортни Кокс, застанала до нея на сцената, сподели: „ Всички са тук довечера, с цел да ти благодарят “ , а Дженифър приключи: „ А ние сме тук за други две думи: отново заповядай. “

 Дженифър Анистън Джордж Клуни Getty
 Тайните за младост на Дженифър Анистън  Тайните за младост на Дженифър Анистън  Тайните за младост на Дженифър Анистън  Тайните за младост на Дженифър Анистън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР