СподелиУкраинските отбранителни сили ще могат да стабилизират фронтовите линии през

...
СподелиУкраинските отбранителни сили ще могат да стабилизират фронтовите линии през
Коментари Харесай

Институтът за изследване на войната: Украйна може да стабилизира фронтовите линии

Сподели
Украинските отбранителни сили ще могат да стабилизират фронтовите линии през идващите месеци на фона на продължаващата съветска атака, оповестиха от Института за проучване на войната, предава Укринформ.

„ Много евентуално е Украйна е да стабилизира фронтовите линии през идващите месеци и може да успее да стартира лимитирани контранастъпателни интервенции в края на 2024 година или началото на 2025 година “, се споделя в отчета.

Според анализаторите на ИИВ съветските сили към момента страдат от необятно публикувани тактически провали и украинските сили към момента ще могат да се възползват от тези провали, до момента в който съветското военно командване продължава да има проблеми с акомодации на тактическо равнище.

„ Украйна ще може да обезврежда доста от материалните ограничавания, пред които е изправена сега, през идващите седмици и подхваща стъпки за облекчение на провокациите си с персоналния състав през идващите месеци, само че Русия ще продължи да употребява личните си преимущества, до момента в който украинските качества се усъвършенстват “, показва отчетът.

Анализаторите на ИИВ са на мнение, че добре обезпечените украински сили евентуално ще съумеят да предотвратят оперативно забележителен съветски прогрес по време на упования опит за лятна атака на Русия.

„ Въпреки това съветските сили ще употребяват определени преимущества и пригаждане към обстановката, с цел да съставляват забележителна опасност за Украйна това лято “, заключава Институтът за проучване на войната.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР