СподелиБившият здравен министър д-р Мирослав Ненков се контузи, след като

...
СподелиБившият здравен министър д-р Мирослав Ненков се контузи, след като
Коментари Харесай

Бивш здравен министър пропадна в дупка на централен софийски булевард и пострада

Сподели
Бившият здравен министър доктор Мирослав Ненков се контузи, откакто кракът му хлътна в дупка на основен столичен булевар. Ямата е зейнала на бул. „ Васил Левски “ и  „ 6-и септември “. След позвъняване на 112 са го убедили, че ще изпратят екип от общината да обезопасят дупката.

Към момента дупката обезопасена с железни ограждения и ленти от Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “.

Д-р Ненков акцентира, че е работил институционално и незабавно след претърпения случай се е обадил на незабавен телефон 112 и на телефон на общината.

„ Часове наред след моето позвъняване нямаше никаква реакция. Това, което трябваше да стане е да се изпрати един човек с ватенка, с цел да забоде прът на тази дупка. Самият аз потърсих нещо такова, с цел да го сложа и да не се пребиват други хора и да анулира Общината “, описа доктор Ненков, представен от БГНЕС.

Едва откакто е видял, че няма никаква реакция се е обърнал към медиите.

„ Подходих цивилен отговорно, можех да заведа умерено дело за неимуществени вреди, което в границите на година щях да печеля. Само че, това което щях да печеля, нямаше да пристигна от този, който е отговорен, а от моя и вашия джоб, тъй като бюджетът е публичен. И това е повода да не употребявам правна помощ “, съобщи доктор Ненков.

Той акцентира, че с цел да се поправи или реши нещо в България, би трябвало да се вдигне медиен звук.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР