Специализираното издание CarBuzz състави списък с автомобили, които отказват да

...
Специализираното издание CarBuzz състави списък с автомобили, които отказват да
Коментари Харесай

7 супер надежни автомобила, които отказват да умрат

Специализираното издание CarBuzz сформира лист с коли, които " отхвърлят да умрат ". Според публицистите тези модели могат да се карат десетилетия. Рейтингът включва бизнес седани, компактни модели и даже един SUV, характеризиращи се с елементарен дизайн, надеждни мотори и непретенциозна поддръжка.

Първото място в класацията зае Toyota Camry от 1992 година В листата са още Honda Accord, Volkswagen Beetle, Ford Crown Victoria и други

Рано или късно една кола ще стане прекомерно скъпа за поддръжка и ще се насочи с огромната купчина скрап към небето. За да опростим, това се случва, когато колата е изгубила задоволително стойност, тъй че поправката или подмяната на изхабен мотор или трансмисия коства повече от елементарното им заменяне с еквивалентна кола или по-нова с по-малко километри.

С модерните коли можете да очаквате да изминат към 200 000 благи или повече, преди моторът да е прекомерно изтъркан, с цел да продължи - такива са голямото болшинство коли от последните десетилетия на предишния век.

Въпреки това, не всички коли са направени еднообразно, а някои просто наподобява в никакъв случай не умират, в случай че не ги порази ръждата. От време на време ще видите кола от друго време на пътя и ще се чудите по какъв начин, по дяволите, е издържала толкоз дълго. Вероятно идващият, който видите по този начин, ще бъде един от тези модели.
 Снимка 582246
Източник:

1. Toyota Camry (след 1992 г.)

Нека първо махнем очевидното от пътя си. Когато невежи хора декларират, че колите са направени да устоят единствено X години или благи, това е нелепост. Нито един производител на коли не печели от репутацията на кола с къс живот, а всички имат интерес и печелят от това, да има почитание към продукта им, когато той " трае постоянно ".

Toyota е кралят на тази известност в Съединени американски щати и по целия свят. Тя стартира по съществено, когато марката показа по-широкия модел Camry от 1992 година като международен автомобил и директна конкуренция на Ford Taurus в Съединени американски щати. С елементарна поддръжка, Toyota Camry построи известност на евтина надеждност. След това, когато моделът стартира да остарява, 200 000 до 300 000 благи станаха нормални, до момента в който 150 000 благи беше предстоящият живот. Виждали сме чифт Camry на 300 000 благи, купени през една година, когато индивидът, който поддържа и двете коли, подвигна плещи, когато го попитаха за това, и сподели, че маслото се сменя единствено когато се сетят и има време. Toyota Camry в никакъв случай не е била вълнуваща кола, само че репутацията й за надеждност и устойчивост е заслужена.
 Снимка 582245
Източник:

2. Honda Accord (след 1989)

Подобно на Camry, третото потомство на Honda Accord доближи своя триумф в играта за устойчивост през 90-те години. Третото и четвъртото потомство имат известност на съвсем бронирана надеждност и една от многото аргументи е, че има документирани модели, които са минали над милион благи.

Един от тях е модел от 1990 година, притежаван от нов от един притежател в Мейн, минал границата от милион благи през 2011 година с нищо повече от съблюдаване на предложените от завода шпации на поддръжка и отбягване на наслойка. Honda означи достижението, като подари на годдподин Лоцисеро чисто нов Accord. Съвсем неотдавна Honda Accord от Северна Каролина, модел 2000 година, мина границата от милиони благи през 2019 година
 Снимка 582247
Източник:

3. Старите Volvo като цяло (със задно задвижване преди 1996 г.)

Моделите на Volvo, които най-често се свързват с сходна на танк дарба за оцеляване, са трицифрените серии от 1970-те, 80-те и началото на 90-те години. Много коли комби Volvo 240 са били излъчени от родители на деца, с цел да станат колежански коли и са претърпели нередовна поддръжка, смесена с пътувания, с цел да стигнат до четвъртия и петия си притежател.

Най-известният модел за трупане на километри обаче е P1800 от 1966 година Той беше благосъстоятелност на Ърв Гордън от Пачоуг, Ню Йорк, който вкара колата си в Книгата на международните върхове на Гинес. Той измина тримилионната си миля с колата на 18 септември 2013 година Най-известен от образците с огромен пробег, има Volvo 245 GL от 1979 година, което шведска логистична група употребява като служебна кола, с цел да измине над 1,6 милиона благи.
 Снимка 582244
Източник:

4. Volkswagen Beetle Type 1 (1950-1979)

Моделът Beetle в никакъв случай не се е променял значително, тъй че тук се включват по-ранни и по-късно създадени машини, само че истинският " бръмбър " на Фолксваген пристигна в Съединени американски щати през 1950 година и спря да се внася през 1979 година Ранните коли са по-вероятно в трезорите на колекционери, само че въпреки всичко ще видите модели от 1960-те и 1970-те, които не са изгнили, спирайки трафика заради любознание понякога. Volkswagen Beetle е толкоз публикуван, тъй като беше толкоз елементарен и елементарен за поддръжка - в това число обстоятелството, че моторът е с въздушно изстудяване, тъй че няма система за водно изстудяване, която да се поддържа. Добавете към това паметна фенбаза, която желае да ги задържи на пътя, и ще имате кола, която единствено ръждата може да убие. Дори в този момент моторът към този момент да не е най-надеждното нещо на света, само че частите към момента са лесни за намиране и могат да бъдат заменени на алеята.
 Снимка 582248
Източник:

5. Mercedes 240D/300D (от 1975 нататък)

Седанът от поколението W123 има репутацията на един от колите на Mercedes с най-високо инженерство от позиция на издръжливост. Вземете един от моделите с дизелов мотор и имате нещо, което е извънредно рисково съгласно днешните стандарти за сигурност и въпреки всичко евентуално ще ви надживее. Базовият дизайн на дизеловия мотор и самото гориво значат, че един добре съединен мотор, който не се натоварва постоянно от изтегляне, може да измине над 500 000 благи, без да се нуждае от главно обслужване или ремонт. Най-добрият образец с огромен пробег, който можем да намерим, е този, който е бил благосъстоятелност на гръцки таксиметров водач и е навъртял 2,85 милиона благи.
 Снимка 582249
Източник:

6. Ford Crown Victoria/Mercury Marquis

Изписани са книги за здравината на Ford Crown Victoria. Неговата по-луксозна версия също заслужава сходно внимание. Полицейските коли и таксиметровите модели идват с осъвременени и добавени елементи като маслени охладители и по-здраво окачване, само че те не са нужни за елементарния водач и останалата част от рецептата беше същата: здрав V8 мотор, солидна задна ос, бронирана трансмисия и дизайн на каросерията като на камион. Crown Vic излезе от произвеждане през 2011 година, само че към момента има хиляди на пазара на използвани коли и евентуално към момента ще ги има след още 10 до двадесет години. Той освен е брониран, само че е и един от на -надеждните американски коли, създавани в миналото. Един даже беше ръководен от американски издател повече от 465 000 благи, вдъхновявайки книга, наречена " Колата, която не можах да изхабя ".
 Снимка 582250
Източник:

7. Jeep Cherokee XJ (1987-2001)

Да, Jeep Cherokee XJ се появи на пазара през 1984 година, само че не получи редови мотор 6 до 1987 година, а това е този, който желаете. Ако си купите подобен в този момент, вътрешността ще е окаляла, прозорецът няма да се спусне, радиото ще има това досадно бръмчене, което подхожда на оборотите на мотора, само че ще се сдвижи устойчиво. И макар че не е с дизайн на каросерия върху рамка (Cherokee XL има съществени искания да бъде първият кросоувър ), той ще работи добре и ще бъде порядъчен офроудър. Ако приемем, че имате именито издръжливата система за впръскване на гориво V6, несъмнено.

Според уеб страницата CarBuzz, тези неразрушими коли от предишното ще надживеят всяка модерна, главното е да ги обслужвате в точния момент, само че и това не е изцяло задлъжително.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР