Специалистите от новозеландския университет Отаго преди около година взеха образци

...
Специалистите от новозеландския университет Отаго преди около година взеха образци
Коментари Харесай

Сензация: Учените разбулиха тайната на Лох Нес

Специалистите от новозеландския университет Отаго преди към година взеха мостри от водата на езерото Лох Нес в Шотландия, пробвайки се да открият ДНК на известното страшилище, съобщи Блиц.

 

В хода на проучването учените са съумели да съберат проби от водата от три дълбочини на езерото Лох Нес и да изучат всичко в тях, като мъх, кожа, люспи и даже фекалиите. 

На 5 септември ръководителят на проучването професор Нил Гемел съобщи на конференция, че експертите са разкрили 500 милиона разнообразни ДНК проби. Находките са били съпоставени с към този момент изучени живи същества и е било достигнато до извода, че хората, най-вероятно, са виждали във водата великански змиорки.

За страдание, резултатите на проучването са посочили, че " няма никакви доказателства " за съществуването на чудовището Неси, написа в. " Мирър ". 

Трябва да се означи, че легендата за чудовището във водите на езерото Лох Нес се появява през шести век. Оттогава са били регистрирани огромен брой свидетелства за това, че Неси съществува. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР