Специалистът по вътрешни болести д-р Петър Петров е преглежда пациенти

...
Специалистът по вътрешни болести д-р Петър Петров е преглежда пациенти
Коментари Харесай

Лекар свидетел с първи разказ пред Флагман за опита за самоубийство в УМБАЛ-Бургас

Специалистът по вътрешни заболявания доктор Петър Петров е преглежда пациенти в кабинета си на третия етаж, когато пред прозореца му прелетяло нещо и момент по-късно се чул мощен удар

„ Видях с периферното си зрение нещо да прелита около прозореца на кабинета ми, само че не обърнах изключително внимание в първия миг, тъй като допуснах, че е гларус. Не и до момента в който момент по-късно не чух мощен удар изпод. Отворохи прозореца на кабинета си и погледнах надолу, а там, на козирката, затисната сред климатиците и стената, лежеше цялата в кръв дамата ”

Това описа първо пред Флагман известният експерт по вътрешни заболявания, работещ в отделението по нефрология на третия етаж - доктор Петър Петров, който сега на жестокия случай, разиграл се малко преди обед през днешния ден в УМБАЛ-Бургас, е бил на работа в кабинета си и е преглеждал пациенти. Д-р Петров изясни, че контузиите на 76-годишната Анифе са доста съществени и е цяло знамение, че е оживяла, въпреки с заплаха за живота, след сходно рухване.

„ Има жестоки разкъсвания по единия крайник, блъснала е мощно и главата си, цялата беше обляна в кръв ”, сподели още нефрологът, станал пръв неволен очевидец на случилото се.



В рамките на минути пред болничното заведение са пристигнали 2 екипа на полицията, една пожарна с трима огнеборци и кола за спешна помощ от Спешния център, който се намира на десетина метра от мястото. Достъпът до козирката не може да се реализира посредством отваряне на прозорец от постройката, а единствено посредством верикална стълба – тъкмо по тази причина е била извикана и пожарната.



При първичния оглед на местопроизшествието излиза наяве, че 76-годишната Анифе се е блъснала в едно или няколко от климатичните тела, намиращи се на покрива на козирката, а по-късно в стената на постройката. Възможно е това по някакъв метод да е омекотило удара след 18-метровото ѝ рухване от прозореца на шестия етаж, само че въпреки това е довело до тежки пострадвания и разрязвания на тъкънта, които могат да се окажат животозастрашаващи. „ Жената дишаше, само че беше в доста тежко положение ”, потвъри доктор Петров.

Лекари и все още не престават битката за живота ѝ.  

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР