Спешно се търсят дарители на рядката кръвна група 0-, която

...
Спешно се търсят дарители на рядката кръвна група 0-, която
Коментари Харесай

Стана ясно коя е младата и красива лекарка, която снощи падна от блок в "Люлин", драмата е ужасяваща

Спешно се търсят донори на рядката кръвна група 0-, която е нужна да се избави живота на млада лекарка от Враца, оповестява BulNews.bg. Тази нощ при неразбираеми условия Ирена Евгениева Иванова е паднала от 7-я етаж на блок 302 в жилищен квартал „ Люлин “ 3 в София.

35-годишната врачанка работи в болница „ Токуда “, като преди този момент е специализирала Спешна помощ в Александровска болница. Пострадалата неотложно е превозена в „ Пирогов “ в извънредно тежко положение, където се борят за живота й.


Ирена Иванова

" Линейката е пристигнала безусловно на третата минута след подаване на сигнала. Жената е в доста тежко положение, само че е реалност, че още на място е направено всичко допустимо за стабилизиране на виталните й индикатори и тя е откарана в " Пирогов " ", разяснява представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.



Младата жена е щерка на известната във Враца фризьорка Павлина Петрова, която сега пътува към столицата. Майката насочи апел на персоналната си страница във фейсбук хора с посочената кръвна група да дарят кръв в кръвопреливния център, който е тъкмо до „ Пирогов “. На този стадий е ясно, че положението на младата лекарка е сериозно и по тази причина околните й молят хората да оказват помощ за спасяването й.

Все още не е ясно по какъв начин и за какво се е стигнало до нещастния случай и дали се касае за самоубийство или случай.

Както БЛИЦ заяви, младата жена е полетяла от бл.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР