Спекулациине около изненадващото напускане на Антон Хекимян от БТВ не

...
Спекулациине около изненадващото напускане на Антон Хекимян от БТВ не
Коментари Харесай

Защо си тръгна Хекимян! Ето причината

Спекулациине към изненадващото овакантяване на Антон Хекимян от БТВ не стопират.

Неочаквано и даже шокиращо за всички пристигна известието от Антон Хекимян, който през днешния ден разгласи в мрежата, че напуща Би Ти Ви. Телевизията, в която беше кадър от над 20 години и в която съумя да заеме един от най-високите и апетитни за сътрудниците си постове - шеф на Новините.
-->
И внезапно Хекимян постави точката, тегли чертата, или както ви харесва да го наречете. Въпросът се задава от хиляди фенове и консуматори като той е единствено един - Защо?!?

От думите на Антон се схваща, че решението е негово и че се е насочил към друго занятие, напълно отвън публицистиката. Това оборва изказванията, че е получил апетитна покана от конкурентната Нова Телевизия, които мигновено се завъртяха в нета.

Много негови сътрудници и фенове се изредиха да му пожелават триумф под поста, само че един коментар направи усещане и той бе на колежката му Миролюба Бенатова. Тя написа на Хекимян следното: " Надявам се и при теб да важи правилото, че когато една врата се затваря за теб, ти се отварят нови 100. Пожелавам ти шанс и другари! ".

Този коментар предизвика консуматори да заподозрат, че към напускането на Антон Хекимян може да има нещо неправилно. Или, казано накратко, да са го " натиснали " да подаде оставката си. Тепърва ще се разбере къде е истината, написа Клюки.бг..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР