Спас Стоименов и Димитър Атанасовски официално подписаха договори като треньори

...
Спас Стоименов и Димитър Атанасовски официално подписаха договори като треньори
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи новите треньори

Спас Стоименов и Димитър Атанасовски публично подписаха контракти като треньори в екипа на Йордан Юруков. Спас напусна поста на старши в Симитли, с цел да размени в ЦСКА 1948 асистента Крум Ловков, предпочел да продължи научна кариера в НСА. Атанасовски пък поема вратарите, които бяха водени краткотрайно от Мартин Митев, експерт от Академията.

" ЦСКА ще приключи първи в края на сезона, нямам подозрения. Благодаря за поканата от страна на Йордан Юруков и управлението. Дано оправдаем доверието. Важно е да играем в efbet лига, само че за какво не и край за Купата ", сподели Спас Стоименов, чудесно прочут на ентусиастите като праволинеен бранител в Миньор и Пирин.

" Всички знаем качествата на Дани Наумов, а с привличането на набелязания от клуба вратар ЦСКА няма да има проблеми на този пост ", показа Атанасовски, който през есента тренираше вратарите на Витоша Бистрица. " ЦСКА е най-хубавият тим и ще играе в efbet лига, нямаше по какъв начин да откажа на армейците ".

" Успех на новите лица в екипа на Йордан Юруков! Още един път благодарим на Крум Ловков и Мартин Митев, помогнали в първите стъпки на Йордан Юруков като треньор на ЦСКА ", написаха алените на своя формален уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР