Спадът в цените на петрола доведе до понижаване на стойността

...
Спадът в цените на петрола доведе до понижаване на стойността
Коментари Харесай

Цената на руския флагмански петрол спадна до $60, доближавайки се до тавана на Г-7

Спадът в цените на петрола докара до намаление на цената на главния съветски вид недопечен нефт " Urals " до $60.

Неотдавна суровият нефт Urals беше оценен на $66.19 в пристанището Приморск на Балтийско море, както оповестиха от Argus Media Ltd. Това е най-ниската точка от 25 юли насам, единствено няколко дни откакто сортът надвиши ценовия таван на Групата на седемте (Г7) от $60. Понижението на фючърсите на недопечен нефт вид “ ” през последните седмици се дължи на опасенията, свързани със международното ползване.

От втората половина на миналата година Съединени американски щати и страните от Групата на седемте постановиха ограничаване на цената на съветския експорт на недопечен нефт. Това ограничаване не разрешава достъпа до услуги като превоз и застраховка, в случай че даден товар се търгува на цена над $60. Политиката бе подложена на рецензия през лятото, когато за първи път целият съветски недопечен нефт бе оценен от Argus над посоченото равнище.

През последните седмици както Обединеното кралство, по този начин и Съединените щати започнаха някои от първичните си дейности по използване на тази политика. Съединени американски щати постановиха наказания на два кораба, единият от които беше благосъстоятелност на турска компания, за превозване на товари над горната граница, до момента в който са употребявали западни услуги.

Миналата седмица Обединеното кралство наложи наказания на Paramount Energy & Commodities DMCC за подкрепяне на Русия в заобикалянето на ценовия таван.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР