Феновете на култовите филми от 80-те години без съмнение ще

...
Феновете на култовите филми от 80-те години без съмнение ще
Коментари Харесай

Емблематичната култова филмова звезда от 80-те е неузнаваема, тъй като рядко се появява пред публика

Феновете на паметните филми от 80-те години без подозрение ще си спомнят, че в миналото имаше звезда с буйна коса, която се опасяваше в един от най-успешните австралийски филми на времето.

Но основният артист е значително под - или по-скоро отвън - радара след главната си популярност в края на 80-те и през 90-те години. Сега имаше рядко виждане на артиста, защото той беше видян на открито в Сидни този месец.

Появиха се фотоси на звездата, до момента в който се разхождаше покрай океана, облечен единствено в чифт сини къси панталони, слънчеви очила и гривна на глезена. Някогашната му буйна алена коса беше пригладена обратно и лишена от естествения си цвят - само че макар че към този момент беше на 70 години, артистът изглеждаше добре тонизиран, до момента в който се наслаждаваше на слънчевите лъчи.

Докато артистът изглеждаше провиснал след утринното си плуване, хората към него може би не са осъзнавали, че в миналото е бил топ звезда на екрана. Някога го смятаха за голяма холивудска комедийна звезда, която можеше да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР