Водещият на BBC Breakfast Сали Нюджънт нарече колегата си Джон

...
Водещият на BBC Breakfast Сали Нюджънт нарече колегата си Джон
Коментари Харесай

Джон Кей от BBC Breakfast нарече „зъл“, докато оставя Гетин Джоунс да се смее през „стиснати зъби“

Водещият на BBC Breakfast Сали Нюджънт назова сътрудника си Джон Кей „ злобен “, защото той направи забележка за негов сътрудник външен тип.

Представящото дуо се върна на екраните в понеделник сутринта, до момента в който предаваха най-новите заглавия на феновете в цялата страна. По време на шоуто те предадоха на водещите на Morning Live Хелън Скелтън и Гетин Джоунс, защото имат прелиминарен обзор на идната им стратегия. Хелън разкри, че ще беседват с водещата на Countryfile Анита Рани по време на шоуто им, което се излъчва след закуската на BBC.

Бившият водещ на Blue Peter изясни, че Анита ще се появи, с цел да разиска „ особените потребности “, които има по време на фотосите. Хелън се пошегува с сътрудника си Гетин, че той има склонности към дива зад кулисите на Morning Live. Тя иронизира: „ Това е като вас. Трябва да обелите гроздето, би трябвало да измиете обувките си по посока на часовниковата стрелка, би трябвало да играете Тейлър Суифт, до момента в който той влиза, би трябвало да оближете шоколадът от биск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР