ЙОКОСУКА, Япония (AP) — Флагманският самолетоносач на ударна група на

...
ЙОКОСУКА, Япония (AP) — Флагманският самолетоносач на ударна група на
Коментари Харесай

Флагманският самолетоносач на ВМС на САЩ USS Ronald Reagan напусна японското си пристанище след близо 9 години

ЙОКОСУКА, Япония (AP) — Флагманският самолетоносач на ударна група на Военноморски сили на Съединени американски щати напусна японското си пристанище в четвъртък, приключвайки съвсем девет години на разполагане в Индо-Тихия океан, където изигра основна роля в напъните на Съединени американски щати за подсилване на отбранителните връзки с Япония и други сътрудници в района.

Отпътуването на USS Ronald Reagan – един от най-големите военни кораби на Америка и самолетоносач от клас Nimitz с нуклеарен мотор – идва в миг на възходящо напрежение в лицето на все по-настоятелния Китай в Индо-Тихия океан.

Той ще бъде сменен по-късно тази година от USS George Washington, различен транспортьор от клас Nimitz. Япония форсира построяването на своя боен потенциал и доста усили взаимните военноморски интервенции със Съединените щати.

Членове на фамилията и другари на екипажа бяха разполагаем, с цел да помахат на кораба да тръгне от военноморската база Йокосука след финала патрулираща задача по-рано денем.

Стотици моряци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР