Спадът в играта и резултатите на Манчестър Юнайтед през последните

...
Спадът в играта и резултатите на Манчестър Юнайтед през последните
Коментари Харесай

Големите нападатели вече не искат в Юнайтед, твърди шампион на Англия

Спадът в играта и резултатите на Манчестър Юнайтед през последните години разумно кара играчите на гледат по различен метод на клуба. “Вече никой от огромните нападатели в актуалния футбол не гори от предпочитание да подпише с Юнайтед”, разяснява пред Sky Sports двукратният първенец на Премиър лийг Ейдур Гудьонсен.

Исландецът, който направи кариера в Челси, а също така записа триумфи и в Барселона, даде за образец миналия трансферен прозорец, в който отборът от “Олд Трафорд” по този начин и не се укрепи с класен голаджия. Беше взет чартърен Одион Игало, само че тази договорка надали радва някого е клуба.

Odion Ighalo in good spirits arriving at the Lowry Hotel this morning #MUFC pic.twitter.com/tBJxXR457h
— UnitedReds (@UnitedRedscom) February 3, 2020
“До този трансфер на Игало се стигна и поради обстоятелството, че в този момент сме средата на сезона и доста от най-хубавите нападатели не могат да бъдат взети. Но пък е и факт това, че към този момент никой от тях не жадува за Юнайтед. Игало би трябвало да се усеща като най-щастливия човек на света! Да си в Китай, надалеч от Европа, където никой не те е гледал през последните 2,5 години, и внезапно се озоваваш в Манчестър Юн… Уау, това нормално не се случва. Това единствено демонстрира какъв брой обратно е Юнайтед спрямо Ливърпул, Манчестър Сити и Челси. Имат доста работа да свършат, с цел да настигнат другите. Смятам, че Игало не беше първият избор на клуба, а бих се учудил, в случай че дори е бил втори или трети”, добави Гудьонсен.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР