Спадът на Биткойн (BTC) поради повишаването на лихвите от страна

...
Спадът на Биткойн (BTC) поради повишаването на лихвите от страна
Коментари Харесай

Проучване на най-добрите инвестиционни опции, докато Биткойн е изправен пред спад на стойността

Спадът на Биткойн (BTC) заради повишението на лихвите от страна на Фед провокира интерес към алткойни като VC Spectra (SPCT) и Toncoin (TON). Проучете за какво вложителите трансформират фокуса си.

През 2023 година Биткойн (BTC) претърпя 20% спад в цената, повлиян основно от решението на Федералния запас на Съединени американски щати да увеличи лихвените проценти , което го направи по-малко прелъстителен за вложителите. Това тласна вложителите към други топ алткойни с огромен капацитет, в това число VC Spectra (SPCT) и Toncoin (TON).  

Нека да проучим за какво вложителите се пренасочват точно към тези топ алткойни.  

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Биткойн (BTC) поевтинява, откакто Фед разгласи нарастване на лихвените проценти

Биткойн (BTC) се сблъска с голям брой ценови съмнения през 2023 година, като от края на август 2023 година цената му спадна с към 20%. Спадът в цената на Биткойн беше поощрен от разнообразни фактори, като да вземем за пример проекта на Федералния запас на Съединени американски щати за увеличение на лихвените проценти .



През септември Фед разгласи проектите си да усили лихвените проценти, с цел да се бори с възходящата инфлация в стопанската система. Това обаче направи по-рисковите активи като Биткойн (BTC) по-малко привлекателни за вложителите . Това докара до спад на цената на Биткойн от $28,003 до $26,296 в интервала сред 29 август и 25 септември.  

Спадът на цената на Биткойн и представянето на цената му през последните месеци накара вложителите да си зададат въпроса: Безопасно ли е да се купува Биткойн в този момент? Поради неотдавнашното решение на Фед по отношение на лихвените проценти, прогнозата за цената на BTC показва, че отговорът е Да!  

След съвещанието си на 19-20 септември Фед разгласи решението си да остави лихвения % постоянен в размер от 5.25 до 5.5%. Поради това специалистите настояват, че BTC ще направи възобновяване на цената до $28,992 до края на 2023 година

VC Spectra (SPCT): Топ DeFi монета, която се опълчва на пазара

Докато записаха загуби през последния месец, вложителите откриха разтуха в една от топ DeFi монетите – VC Spectra (SPCT).  

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд , който предлага на вложителите преференциални капиталови благоприятни условия в блокчейн и финтех планове на ранен стадий.  

Платформата употребява AI технологии с изкуствен интелект, с цел да подсигурява, че инвестицията има най-малък рисков капацитет, като в същото време генерира забележителна възвръщаемост за вложителите. Освен на доходоносни блокчейн и финтех планове, VC Spectra (SPCT) оказва помощ на вложителите да се насладят и на нови ICO с висок капацитет за възвръщаемост.  

При VC Spectra (SPCT) се следи забележителен растеж на цените в настоящата й предварителна продажба. В момента в третия стадий на предварителната му продажба, токенът коства $0.033 .

Това е 312.5% нарастване по отношение на първичната му цена от $0.008 по време на предварителната продажба на стадий 1 и 200% нарастване по отношение на продажната му цена на стадий 2 от $0.011. И това не стопира дотук!

Според пазарните анализатори VC Spectra (SPCT) ще продължи да усилва цената си през идващите седмици, достигайки $0.080 преди края на 2023 година Докато това съставлява 10-кратна възвръщаемост на вложенията за ранните вложители на стадий 1, тези, които купят SPCT в този момент, могат да получат 1 42.42% възвръщаемост на вложенията !  

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Усъвършенстването на мрежата на Toncoin (TON) подтиква приемането и растежа

Toncoin, родната криптовалута на блокчейн платформата TON, означи внезапен растеж в цената през последните месеци заради оптимистичното развиване на мрежата. Едно такова развиване е ъпгрейдът на мрежата на Toncoin (TON) през август 2023 година  

Актуализацията усили мащабируемостта и сигурността на Toncoin (TON), като усили приемането му измежду потребителите и разработчиците. Това докара до стратегически партньорства сред Toncoin (TON) и други забележителни платформи като Telegram и Opera Mini.

Нарастващото приемане на Toncoin (TON) се прояви и в цената на токена. Между август и септември 2023 година Toncoin (TON) нарастна от $1 на $2. Освен това специалистите са оптимистично настроени за бъдещето на Toncoin (TON), като прогнозите демонстрират нарастване до $3.43 до края на 2023 година  

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР