Социалната мрежа Facebook направо прегря, а причината е разказ на

...
Социалната мрежа Facebook направо прегря, а причината е разказ на
Коментари Харесай

Викнаха майстор за плочки и му оставиха шише ракия, за да се почерпи! Когато се прибраха не повярваха на очите си (СНИМКА)

Социалната мрежа Фейсбук напряко прегря, а повода е роман на притежатели на апартамент в столичния квартал Люлин. Хората решили да ремонтират жилището си и повикали занаятчия да им налепи новите плочки в коридора. Пообсъдили цената, спазарили се, оставили му и шише ракия, та като си свърши работата да има какво да си сипе. И напуснали жилището културно, та да не се пречкат на експерта. Всичко изглеждало идеално – занаятчия като слънце, обезпечени материали, добра цена, подписана договорка, но… Когато се прибрали останали зашеметени. Майсторът бил осъществил извънредно новаторска концепция. Залепил плочките с лицевата част надолу. След първичния потрес пострадалите обаче очевидно са погледнали на обстановката и от радостната ѝ страна и разгласиха творението на пишман работаря.
 Викнаха занаятчия за плочки и му оставиха шише ракия, с цел да се почерпи! Когато се прибраха не повярваха на очите си (СНИМКА)

И напълно справедливо обраха всички аплодисменти на потребителите на Фейсбук. Само за няколко часа обновеният им кулоар се трансформира в същински шлагер. Доста от мненията са искрено закачливи и шеговити. Някои се превиват искрено от смях от дивотията на майстора. Други съчувстват за претърпените финансови загуби. Трети предлагат, освен това с право, да се раздават ракиите след свършена работа. Четвърти пък успокояват – „ най-малко като излезете от банята, няма да се пързаляте “. Не липсват и истински хрумвания. Дама поучава ужилените притежатели да оставят децата си да изрисуват плочките, а по-късно да ги лакират. И това в действителност не звучи напълно откачено, нали? Поне не толкоз, колкото е било първичното решение на майстора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР