Софтуерни ключове с отстъпка до 60% в лятната кампания на

...
Софтуерни ключове с отстъпка до 60% в лятната кампания на
Коментари Харесай

Разпродажба: Windows 10 Pro Key за €7,99, Office 2019 за €28,59 и повече!

Софтуерни ключове с отстъпка до 60% в лятната акция на Godeal24.com

Сигурно ви е мъчно да повярва те , само че към този момент сме на половината път през 2021 година С шест месеца зад нас и шест, които би трябвало да изминем , това време на годината е отлично за равносметка и обмисляне. О тдел ете към час – през уикенда или през седмицата за нещо като резюме на това, което сте създали, и подготовка за предстоящ а работа и образование .

Може би търсите някакъв програмен продукт, с който да извършите сложната задача, заложена от вашата компания или учебно заведение. Или сте решили да актуализирате постоянно употребяваните стратегии на персоналния си компютър. Без значение какво желаете да пазарувате, имате шанс с разпродажбата – сигурно ще получите тъкмо това, от което се нуждаете, и даже повече. Въпреки че Microsoft показа новата версия Windows 11 предишния месец, в близко бъдеще Windows 10 ще остане най-често употребяваната и най-хубавата операционна система. Така че вземете я в този момент на ниска цена.



Най-добрите приложения от Office Suite с недостижими цени – всичко за по-добра работа и образование!

Специална оферта за подарък

45% ОТСТЪПКА с ваучър : BS45

60% ОТСТЪПКА за други артикули с ваучър : BS60

Нови артикули в продажба

Пазаруването в Godeal24 е извънредно елементарно! Скоро след поръчката получавате имейл с продуктовите си ключове – без да се постанова да чакате дни! В случай че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви даде бърза и изчерпателна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес:

Така че, побързайте да се възползвате от разпродажбата на програмен продукт на Microsoft в средата на годината и да получите всички артикули, от които се нуждаете, на най-хубавите цени в Godeal24.

Рекламно наличие от Godeal24
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР