РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Брейди Скджей вкара в пауърплейа

...
РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Брейди Скджей вкара в пауърплейа
Коментари Харесай

Скджей сложи край на неволите на Каролина в пауърплейа, помогна на Хърикейнс да победят Рейнджърс с 4-3, за да удължат серията от 2-ри кръг

РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Брейди Скджей вкара в пауърплейа с 3:11 оставащи, с цел да помогне на Каролина Ураганите победиха Ню Йорк Рейнджърс с 4-3 в събота вечер, като съумяха да предотвратят победа, като завоюваха мач 4 от втория кръг на плейофната серия.

Ударът на Скей от точката пристигна след подаване на Туево Теравайнен, с шайбата, която профуча около Игор Шестеркин, с цел да улови гредата и да се удари в мрежата. Това беше първият гол на Каролина с преимущество на индивида в 17 опита в серията и най-сетне избута Каролина напред вечно в една вечер, когато Ураганите пропиляха преднина от два гола.

Няма значение обаче. Ураганите оцеляха, с цел да се бият още един ден в плейофите на НХЛ.

Рейнджърс получават нов късмет за затваряне в понеделник вечер с преднина от 3-1, когато серията се завръща в Медисън Скуеър Гардън за мач 5.

Евгени Кузнецов, Стефан Ноесен и Себастиан Ахо означиха всеки гол за Каролина, която водеше с 2-0 и 3-1 през първия интервал по време на сил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР