Софийският градски съд заседава по делото за тежката катастрофа от

...
Софийският градски съд заседава по делото за тежката катастрофа от
Коментари Харесай

Свидетел по делото Семерджиев“ видял две жени, казвайки: Бързо, убихме хора

Софийският градски съд заседава по делото за тежката злополука от предишния юли на столичния бул. " Черни връх ", в която починаха две млади дами. В последното съвещание бяха изслушани няколко очевидци.

По време на днешното съвещание един от очевидците описа, че е бил с мотора си на местопроизшествието. Чул тон като от детонация и видял смачкания джип. По негови думи отишъл да търси потърпевши, с цел да им помогне. Видял двете мъртви девойки.

По време на днешното съвещание бяха изслушани и други очевидци, които са били на мястото на злополуката или наоколо. Част от тях обявиха, че са видели, че джипът се е движил с висока скорост и минавал на червен светофар.

Сред разпитаните очевидци от предишния път бяха двама мъже, които са работили в сервиза, в който Семерджиев е поддържал автомобила си. Свидетелите обявиха, че всеки месец са сменяли накладките на автомобила, което не е нормална процедура.

Беше разпитан и още един очевидец, който изясни, че това не е първата злополука на Семерджиев. Той уточни, че и преди време обвиненият още веднъж е провокирал злополука.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР