София Вергара благодари за всички възможности, които външността й е

...
София Вергара благодари за всички възможности, които външността й е
Коментари Харесай

София Вергара: Огромният ми бюст ми отвори много врати

София Вергара благодари за всички благоприятни условия, които външността й е предоставила преди години, въпреки да акцентира, че точно геният й e я задържал в Холивуд.
Прочетете още
В изявление за испанския вестник El País 51-годишната звезда призна, че " огромният й бюст " и фигурата й " са й отворили доста порти ". Актрисата, която неотдавна взе участие в престъпната драма " Гризелда ", от дълго време е известна с наситената си хубост. " Би било неуместно да отхвърлям или да споделям, че това ме кара да се усещам зле ", сподели тя във връзка изказванията, че външният й тип й е оказал помощ да се наложи в развлекателната промишленост.

По нейни думи методът, по който наподобява, е бил паспортът й за света. " Започнах да работя като модел на 20 години, и ето ме в този момент, на 50 и към момента търсена ", съобщи тя. Освен това пред изданието София показа, че триумфът й се дължи и на безстрашната й природа и неналичието на боязън от вдишване на професионални опасности.

Родената в Колумбия актриса призна също, че за първи път е осъзнала въздействието на външния си тип върху другите, когато момчетата са я преследвали в гимназията. " Не че това ме е предиздвикало да се усещам по-добре. Осъзнавах, че ме третират по друг метод. От доста ранна възраст знам мощните си страни и ги употребявам. " Но тя не е единствено едно красиво лице и тяло. Вергара акцентира, че точно геният й на актриса й е оказал помощ да се задържи на сцената и да се трансформира в търсена звезда.

Иначе в останала част на изявлението тя подхвана още веднъж тематиката за развода си с Джо Манганиело, написа дир.бг.

Припомняме, че двамата завършиха взаимоотношенията си през лятото, а повода за това е, че той желае деца, а тя - не. " Бракът ми се разпадна, тъй като брачният партньор ми е по-млад от мен и искаше да си имаме деца. Аз не пожелах, не считам, че е почтено по отношение на бебето. На 50 години съм към този момент, по-скоро съм подготвена за внуци ", сподели тя. София има наследник на 32 години от първия си брак с Джо Гонзалес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР